Torna túlsúlyosaknak - ezek a legjobb zsírégető mozgásformák

gyógytornász torna vérnyomás túlsúly mozgás cukorbeteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elhízás számos komoly betegség és veszélyes tünetegyüttes előszobája, így a fogyás mielőbbi elérése - nem túlzás - akár életbevágó fontosságú is lehet. Sokan meg is teszik az első lépéseket és mozogni kezdenek, mégis hamar feladják, mert nem történik semmi, elmarad a várt fogyás. Sőrés-Nagy Edit gyógytornász a Videoklinika.hu adásában ismertette, hogyan kerülhető el a kudarc a megfelelő mozgásformák kiválasztásával.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Sikertörténet: "Könnyek között üvöltöttem, hogy de igenis, le tudok fogyni!" - 30 kilót fogyott Nikihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120313-sikertortenet-3-honap-alatt-majdnem-30-kilot-fogyott-niki.html"Megőrülök a sajtokért, de nem bírja a gyomrom" - Így lúgosít Szabó Győzőhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120313-megorulok-a-sajtokert-de-nem-birja-a-gyomrom-igy.htmlSikertörténet: "A tükörbe nézve egy hájas embert láttam" - Így fogyott Peti 36 kilóthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120308-a-tukorbe-nezve-egy-hajas-embert-lattam-igy-fogyott.htmlGombos Edina: tippek a terhességi csíkok ellenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120307-gombos-edina-tippek-a-terhessegi-csikok-ellen.htmlNézd meg magad kövéren!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120302-nezd-meg-magad-koveren.htmlÍme, az elhízáshoz vezető leggyorsabb úthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120306-tudatos-taplalkozas-a-titok-a-tervekben-rejlik.htmlÜlőmunka: még a vékony testalkatúak is elhíznakhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120301-ulomunka-meg-a-vekony-testalkatuak-is-elhiznak.htmlSikertörténet: "30 kilót fogytam hat hónap alatt!" - Így nyerheted vissza versenysúlyodat szülés utánhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120228-sikertortenet-30-kilot-fogytam-hat-honap-alatt-igy.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.