Rebecca Romijn 30 kilótól szabadult meg a szülés után

diéta Rebecca Romijn szülés életmód változtatás fogyókúra edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem minden hollywoodi híresség képes néhány héttel a szülése után újra kirobbanó formába kerülni. Rebecca Romijn elismeri, hogy nagyon kemény küzdelmek árán tudott csak megszabadulni attól a csaknem 30 kilótól, amit a terhessége idején szedett fel.

A 39 éves színésznő, aki három évvel ezelőtt adott életet ikreinek, Dollynak és Charlie-nak, mára újra tökéletes formába hozta magát, de nem volt ez mindig így. "A szülés utáni súlyfelesleg leadása volt eddigi életem legnehezebb feladata. Teljes életmódváltásra volt szükségem, gyökeresen meg kellett változtatnom az edzéstervemet és természetesen az étrendemet" - nyilatkozta Rebecca a Shine internetes magazinnak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Minden, amit a terhességem előtt éveken keresztül csináltam - például a pilates - egyszerűen többé már nem működött, valami új edzésformát kellett találnom. Ekkor ajánlotta egy ismerősöm a bikram jógát" - mesélte a színésznő, aki egykor modellként is dolgozott. "Elsőre szörnyűnek hangzott a 90 perces jógaedzés egy 40 fokosra fűtött teremben, de idővel éppen az intenzív izzadás miatt szerettem meg ezt a fajta edzést, és már három alkalom után kezdtem észrevenni a hasamon a különbséget. A bikram jógának köszönhetően mára sokkal erősebb lett a karom és a lábam, jobb lett a tartásom, tele vagyok energiával és sokkal jobb lett a közérzetem is. Rettenetesen büszke vagyok, hogy újra felvehetek bikinit a tengerparton."

Rebecca hetente három alkalommal bikram jógázik, és minden nap rohangál az ikergyerekei után, ami már önmagában is felér egy edzéssel, de ezenfelül a színésznő természetesen az étrendjére is komolyan odafigyel. "A terhesség és a nyolc hónapig tartó szoptatás ideje alatt figyelnem kellett, hogy eleget egyek, ekkoriban gyakran megjutalmaztam magam egy kis csokoládéval vagy egyéb édességgel" - emlékezett vissza Rebecca. Azóta viszont a színésznő szinte teljesen felhagyott a keményítő, a tejtermékek, a zsírok, a vörös húsok és cukor fogyasztásával, étrendje elsősorban sovány halhúsból, csirkemellből, spenótból, salátákból és citromléből áll.

"Fura volt elkezdenem a diétát, ugyanis korábban soha nem kellett fogyókúráznom. A legnehezebb a cukor elhagyása volt, az édes ízek hiányoztak a leginkább. Az első hét után úgy éreztem, hogy meghalok, de utána már minden sokkal könnyebb lett" - mondta Rebecca.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





Sikertörténet: "Könnyek között üvöltöttem, hogy igenis le tudok fogyni!"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120313-sikertortenet-3-honap-alatt-majdnem-30-kilot-fogyott-niki.htmlSikertörténet: "A tükörbe nézve egy hájas embert láttam" - Így fogyott Peti 36 kilóthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120308-a-tukorbe-nezve-egy-hajas-embert-lattam-igy-fogyott.htmlSikertörténet: "30 kilót fogytam hat hónap alatt!" - Így nyerheted vissza versenysúlyodat szülés utánhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120228-sikertortenet-30-kilot-fogytam-hat-honap-alatt-igy.htmlTorna túlsúlyosaknak - ezek a legjobb zsírégető mozgásformákhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120313-torna-tulsulyosaknak-ezek-a-legjobb-zsiregeto-mozgasformak.htmlNehezen jön össze a baba? A túlsúly is okozhatja!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120313-nehezen-jon-ossze-a-baba-a-tulsuly-is-okozhatja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.