túlsúly Ez Zsír! fogyókúra utca embere
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevés olyan embert találni a budapesti utcákon, aki azt állítja, hogy egy kilót sem szeretne fogyni. Van, aki csak néhány kilótól szabadulna meg, de a legtöbben 10-20 kilóval könnyítenék meg az életüket. Nem szégyen bevallani, ha valaki kövérebb, mint szeretne lenni, de tenni is kell azért, hogy megszűnjön ez a felesleg! Gondoljatok bele, hogy mekkora könnyebbséget jelenthet a szervezetnek az a mínusz 20 kilogramm!
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=umicVTATn6ws54I4


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!


Janicsák Veca is velünk tart! Ez zsír!http://www.life.hu/gyogyulj/20120404-janicsak-veca-is-csatlakozott-az-ez-zsir-programhoz-mert-fontos.htmlNa de mit keres Janicsák Veca az Ez zsír! sátornál?http://www.life.hu/gyogyulj/20120402-vivicitta-na-de-mit-keres-janicsak-veca-az-ez-zsir.htmlA vidékiek sem maradhatnak ki a Zsírból! Pécsre és Szolnokra is betesszük futólábunkat!http://www.life.hu/gyogyulj/20120405-ez-zsir-a-videkiek-sem-maradhatnak-ki-a-zsirbol-pecsett.htmlElnőiesedett férfiak - A túlsúly nem csak az egészségnek árthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120404-a-tulsuly-elnoiesiti-a-ferfiakat.htmlA sikertelen fogyókúra 7 lehetséges okahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120321-a-sikertelen-fogyokura-7-lehetseges-oka.html15 év alatt meghíztak és lefogytak a Titanic sztárjaihttp://www.life.hu/gyogyulj/20120403-15-ev-alatt-meghiztak-es-lefogytak-a-titanic-sztarjai-kate.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.