Amikor már a zoknifelvétel is gondot jelent - Buday szerint ez is intő jel arra, hogy fogyni kell

Buday Péter egészség túlsúly Ez Zsír! életmód fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Buday Péter sztárszakács nem a karcsúságáról híres, azonban ő sem volt mindig ilyen kerekded. Az elmúlt pár évben már jó néhány kilótól sikerült megszabadulnia, de nincs megállj! Az Ez zsír! program keretein belül saját főztjével és mozgással szeretne leadni még 20 kilót. Jelszava: ha eszünk, együnk finomat!
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=vCfLfeumPBwLKg3oBuday Péter és Janicsák Veca az Ez zsír! programban - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120415-buday-peter-es-janicsak-veca-az-ez-zsir-programban-.htmlLátogatás a leghíresebb szaké manufaktúrában - Buday Péter japán élményeihttp://www.life.hu/ez-zsir/webszakacs/gasztrohirek/20120414-buday-peter-japan-elmenyei.htmlBuday Péter a japán gasztronómiárólhttp://www.life.hu/ez-zsir/webszakacs/gasztrohirek/20120413-buday-peter-a-japan-gasztronomiarol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.