ásványvíz Eva Mendes vegetáriánus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eva Mendes külsejét nők milliói irigylik. A napokban azonban végre kiderült, mi a csodaszép díva szépségének titka.

Eva Mendes húsmentes életet él. A sztár csakis halat fogyaszt azért, hogy a bőre szép maradjon, húst pedig már évek óta nem evett. Pár éve törölte ki Eva az étrendjéből a húsokat, és állítása szerint az eredmény nagyon is látványos. Ezen kívül a szépség napi három liter folyadékot is iszik. "Rengeteg halat eszem, és évek óta nem fogyasztottam húst. A bőröm érezhetően szebb és egészségesebb, amióta így élek. Szerintem a szépség belülről fakad, ezért én edzek, helyesen étkezem és napi három liter vizet iszom. Minden a hidratálással kezdődik" - vallja a szép sztár.

AFP
AFP

A harmincnyolc éves színésznő számára az is nagyon fontos, mit ken a testére, és túl sok időt sem tölt a zuhanyban egy nap, mert a környezetét is óvja. "Öt perc a zuhany alatt bőven elég egy nap. Ez jó a környezetnek, és mindig sokkal hamarabb elkészülök, mintha sok időt töltenék fürdéssel" - vallotta a szép színésznő.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!






Janicsák Vecának hamarosan kockás hasa lesz!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120421-solennemed-velashapekezelessel-lesz-janicsak-vecanak-kockas-hasa.htmlEljött az idő: elindult az Ez zsír oldal! - Mától nincsenek kifogásokhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120418-eljott-az-ido-elindult-az-ez-zsir-oldal-matol.htmlDuci vagy sovány - Melyik alkatot szereti jobban a kamera?http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120420-ez-zsir-duci-vagy-sovany-melyik-alkatot-szereti-jobban.htmlCsak azért, mert kövér vagyok?http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120418-ez-zsir-csak-azert-mert-kover-vagyok-felhivas-a.htmlMitől függ, hogy ki hova hízik?http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120417-mitol-fugg-hogy-ki-hova-hizik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.