Szirota Jennifer gyomorgyűrű fogadalom fogyókúra Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szirota Ciki, a Csillag születik fiatal énekesnője, Jennifer édesapja elhatározta, ha lánya nyeri meg a tehetségkutató harmadik szériáját, egy év alatt ötven kilótól szabadul meg.

A szintén énekes már hosszú ideje küzd súlyproblémáival, de most úgy érzi, lánya olyan erőt tud adni neki, hogy végre neki is sikerülhet leadnia pluszkilóit. "Nagyjából húsz éve gondolkodom már a fogyáson, akkor híztam el ennyire. 190-200 kiló körül mozgok már jó ideje, ebből igencsak le kellene faragni. Hatalmas erőt ad nekem, hogy a lányom másfél év alatt olyan változáson ment keresztül, ami bámulatos, 65 kilóból 15-öt leadni ugyanis nem kis teljesítmény. Mind fizikailag, mind mentálisan olyan mutatványt vitt véghez, ami számomra példaértékű. Ráadásul nem adta fel az álmait sem, itt van megint a színpadon" - kezdte Szirota Ciki a Blikknek.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, Hajnal András
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, Hajnal András

Jennifer az X-Faktor első évadában és az idei Csillag születikben

"A verseny végén fogom elkezdeni a fogyókúrát. A fogadalmamat kiírtam a közösségi oldalamon, hogy mindenki lássa, legyenek tanúim. Fiatal koromban hét évig súlyemelő voltam, akkor kaptam gerinc­sérvet, ami miatt iszonyatosan fáj a derekam és most már a lábam is. Ezért is muszáj lenne lefogynom" - vallotta a kiscsillag édesapja, akinek orvosai szerint segítség nélkül nem fog menni a fogyás, akármilyen elszánt is.

"Az orvosok azt mondták, gyomorgyűrű nélkül nem fogom tudni leadni ezt a rengeteg kilót, de egy ilyen gyűrű hatszázezer forintba kerül, nekem pedig erre nincs pénzem. Tisztában vagyok vele, hogy egy normális diéta sem olcsó mulatság, de ugyanazt a módszert akarom követni, amit Jenni is: nem eszek kenyeret, tésztát, csak halat, csirkét és zöldséget. Tudom, hogy sikerülni fog, főleg, hogy a feleségem is példa előttem, ő ugyanis a dohányzásról szokott le. A lányom azonban egyelőre csak nevet rajtam, még nem látja a szememben az elszántságot, de neki is bebizonyítom, sikerülni fog" - jelentette ki Jennifer édesapja a Blikknek.



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.