A nők képtelenek neki ellenállni - Így lett James Bond teste Daniel Craignek

izomzat kritoterápia Daniel Craig színész James Bond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szívtipró James Bond szerepében olyan a teste, amit minden férfi irigyel, és aminek a nők képtelenek ellenállni. A kockás hasú színész, Daniel Craig titkáról most fellebben a fátyol.

A 44 éves színész egy intenzív kezeléshez folyamodott legutóbbi 007-es filmjének forgatása előtt. A krioterápiának nevezett kezelés során metsző hidegnek van kitéve, ami serkenti a vérkeringését, és több energiát ad neki az edzéshez. A kezelés állítólag kétszeresére növelheti az edzés időtartamát.

AFP/Photo12
AFP/Photo12



Maga a kezelés abból áll, hogy az alanynak egy mínusz 100-135 °C hőmérsékletű hidegkamrában kell mozognia közel 3 percig. A rendkívüli hőmérsékletváltozás aktiválja a hidegreceptorokat, amelyek endorfinok, a szervezet saját fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő anyagainak felszabadításával serkentik az idegrendszert. A hirtelen hőmérséklet-visszaesés hatására a szervezet a vért a létfontosságú szervekbe irányítja, és leállítja a sérült területek vérellátását. A krioterápia így képes enyhíteni a visszatérő sérüléseket és fájdalmakat. A hírek szerint Jessica Ennis brit hétpróbázó is kipróbálta a módszert bokasérülését követően.

A 23. James Bond-film, a Skyfall főszerepét játszó Daniel Craig természetesen más technikákat is alkalmaz izmai kidolgozására. Felkészülésében az a Simon Waterson személyi edző segítette, aki korábban Pierce Brosnan, Denise Richards és Halle Berry edzését is irányította. Craig edzésprogramjában nehéz súlyokkal végzett kemény edzés is szerepelt.


Szeresd a tested, találd meg te is a sportod,
és étkezz egészségesebben az Ez Zsír! programmal!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





Veca a lovaglásra esküszikhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120503-veca-a-lovaglasra-eskuszik.html63 éves, mégis elképesztően jól néz ki Ungár Anikóhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120426-63-eves-megis-elkepesztoen-jol-nez-ki-ungar-aniko.htmlÍgy sportolnak a legcsinosabb magyar hírességekhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120308-igy-fogynak-a-nepszeru-hazai-sztarok-tatar-csilla-ordog-nora.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.