Dr. Héczey: "Tévedsz, ha azt hiszed, hogy a chipstől hízol el"

chips étkezési szokások adalékanyag elhízás egészségtelen életmód túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan hiszik azt, hogy a chipstől lehet elhízni, pedig nem csak ez tehet róla! Ugyan egyáltalán nem a legjobb tápanyagokat tartalmazza, sőt mondhatni "szemétnek" számít, de nem ez áll az igazi elhízás mögött. Nagyjából mindent lehet enni, de tenni kell azért, hogy ne legyünk túlsúlyosak. A videoklinika adásából kiderül a titok!

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!


Sikertörténet - Niki: "A fiúk sem néztek meg 110 kilósan"http://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20120516-sikertortenet-niki-a-fiuk-sem-neztek-meg-110-kilosan.htmlVeca és Regina blog: Fogyókúra, á la Bridget Joneshttp://www.life.hu/ez-zsir/20120514-veca-es-regina-blog-fogyokura-ala-bridget-jones.htmlKozma Orsi: "Ha jógával kezdem a napot, akkor egész nap mosolygósabb vagyok"http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120515-kozma-orsi-jogaval-vezeti-le-a-stresszt.htmlA nők képtelenek neki ellenállni - Így lett James Bond teste Daniel Craignekhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120514-a-nok-keptelenek-neki-ellenallni-igy-lett-james-bond.html"A siker fontosabb, mint hogy egyek egy jót" - Zsófi 50 kilót fogyott, hogy modell lehessenhttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20120510-huszti-zsofi-50-kilot-fogyott-hogy-modell-lehessen.htmlMauritánia - egy ország, ahol minél hájasabb egy nő, annál kívánatosabbhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120507-mauritania-ahol-a-vekony-lanyokkal-szoba-sem-allnak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.