fogyás Főiskolák Szépe szépségverseny eredmény Ez Zsír! Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
5000 kilóval kevesebb súly nyomja a magyar földet, hiszen ennyit sikerült már leadnunk közösen. Gratulálunk mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a részeredményhez. Csak így tovább! Azonban ha nemcsak karcsúbbak, hanem szebbek is szeretnétek lenni, akkor megmondjuk, mi a teendő.

Nagyon büszkék vagyunk rátok, mert szorgos munkával már több mint 5000 kilótól szabadultatok meg. Erről ti is meggyőződhettek, ha a profilotokban rápillantotok az Ország leadott súlya fülre. Szépen ível felfelé, nem? És nem állunk meg addig, amíg el nem éri az egymilliót!

Thinkstock
Thinkstock

Nemcsak egészség, szépség is!

Elsősorban az egészségünkért és a jó közérzetünkért fogyunk, de azért valljuk be, hogy a hiúság is az okok között szerepel. Június 10-én lezárult a Főiskolás Szépe szavazás, ahová a Life.hu legszebb női és legsármosabb férfi olvasója kerülhetett be a döntőbe!

Szépülj Janicsák Vecával!

Ha pedig nincsenek a szépségversennyel kapcsolatos ambícióitok, de szeretnétek egy kicsit felfrissíteni a külsőtöket, akkor jelentkezzetek az info@life.hu e-mail címen, hogy Vecával együtt szépülhessetek az ő szalonjában. Június 14-ig várjuk a leveleket.

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!


Sikertörténet: "Ha lett volna 3 kívánságom, az lett volna az első, hogy fogyjak le!"http://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20120606-sikertortenet-roland-nehany-honap-alatt-35-kilot-fogyott.htmlBill Clinton 10 kilót fogyott a vegán diétának köszönhetőenhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120605-bill-clinton-10-kilot-fogyott-a-vegan-dietanak-koszonhetoen.htmlAz idő nem lehet kifogás! Lapos has napi 4 perc edzésselhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120327-az-ido-nem-lehet-kifogas-lapos-has-napi-4-perc.htmlBarnabás: "Anyukám mindenképpen azt szeretné, hogy fogyjak le"http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120605-tulsulyos-gyerekek-tornaja-a-mozgas-megszerettetese-a-cel.htmlKi kellett bontani a ház falát, hogy kimentsék a 400 kilós fiatal lánythttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120530-ki-kellett-bontani-a-haz-falat-hogy-kimentsek-a-400.htmlZoltán Erika: "Azt a luxust nem engedhetem meg, hogy nem érek rá"http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120604-termeszetes-gyogymodokkal-dieval-tartja-magat-formaban-zoltan-erika.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.