Erős Antónia és Janicsák Veca együtt küzd a zsírok ellen

diéta túlsúly Ez Zsír! Erős Antónia fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL híradósa és az X-Faktor első női győztese immáron együtt ösztönzi az embereket, éljenek egészségesebben. Janicsák Veca és Buday Péter után Erős Antónia is csatlakozott az Ez zsír! tízezreket megmozgató programjához, amely 1 millió feles kiló leadását tűzte ki célul. Antónia leleményesen megoldja, hogy szerteágazó munkája, férje és hároméves gyermekei mellett is jusson idő a mozgásra.

A Life.hu Ez zsír! programja nemcsak változtatásra nógat, hanem rögvest konkrét megoldásokat is javall - mindenkinek, mégis személyre szabva. A csatlakozók megadott méreteik, a megsemmisítésre váró kilók száma, sőt egyéni életstílusuk függvényében ingyen kapnak fogyókúra- és mozgásprogramot. Az életformához igazított étrendek között például a menedzserek ugyanúgy megtalálják a számukra megfelelőt, mint a kismamák vagy éppen a kamaszok. A program cukorbetegeknek szóló részéhez csatlakozott Erős Antónia, hogy saját tapasztalataival segíthesse a diabétesszel élő emberek mindennapi életét.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

"Manapság, kiváltképp a nyár közeledtével, a csapból is fogyókúrára ösztönző felszólítások, gyors súlycsökkenést ígérő termékek reklámjai folynak. Kifejezetten rossz szemmel nézem azokat a módszereket, amelyek egy hónap alatt ígérnek nádszálvékony alkatot. Némelyik esetében előfordulhat, hogy rövid idő alatt valóban látványosan lefogysz jó pár kilót, de hogy a következő három hónapban a dupláját szeded vissza, az is biztos" - véli Erős Antónia. "Hogy célodat elérd, majd a vágyott alkatot hosszú távon megtartsd, és közben még egészséged is megőrizd, valódi életmódváltásra van szükség. Ezért tetszett meg nekem az Ez zsír!. Egy stabil szakmai alapokra épített, hiteles életmód-programnak tartom, aminek valóban van értelme."

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány alapítója csapatával a program cukormentes étrendjét támogatja, hiszen e betegséggel élőknek kiemelten kell figyelniük táplálkozásukra. Naponta többször kell kevesebbet enniük, és persze nem mindegy, hogy a bevitt ételeknek mennyi a szénhidráttartalma, illetve milyen az összetétele. Ha egy cukorbeteg fogyni is szeretne, a fentiek mellett még a kalóriákra, a zsírra, a fehérjére, sőt ezek arányára is ügyelnie kell.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a többi képért!

"Emellett a rendszeres mozgást sem szabad elfelejteni - egészíti ki Antónia -, ami nem feltétlenül azt jelenti, hogy meg kellene rohamozni egy fitnesztermet. Akiknek erre nincsen ideje vagy pénze, azok számára ott vannak az Ez zsír! otthon végezhető edzéstervei. Nekem kifejezetten tetszik, hogy miután letettem a gyerekeket aludni, nem kell megindulnom, csak kinyitom a laptopot és mozoghatok még fél órát a nappaliban. "

Erős Antóniának bizony jó kondiban kell lennie, hiszen ikrei éppen abban a korban vannak, amikor minden érdekli őket, ennek következtében folyamatosan kell futni utánuk.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Erős Antónia: "A félelmeket át kell élni" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120525-eros-antonia-a-felelmeket-at-kell-elni-szily-nora.htmlEz zsír! magazin 7. adás: Két férfit simán leeszik, mégis bomba alakja van Tomán Szabinánakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20120607-ez-zsir-magazin-7-adas-ket-ferfit-siman-leeszik-megis.htmlEz zsír! magazin 6. adás: "Büszkén vállalom a testem" - Bálint Antónia 40 felett is bombaformábanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20120530-ez-zsir-6-adas-balint-antonia-40-felett-is-bombaformaban.htmlEz zsír! magazin 5. adás: több mint 60 kilót adott le Sarka Katahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120522-ez-zsir-magazin-5-adas-tobb-mint-60-kilot-adott.htmlEz zsír! magazin 4. adás: Kasza Tibi: "Kibújtam a disznójelmezből"http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120517-ez-zsir-magazin-4-adas-kasza-tibi-kibujtam-a-disznojelmezbol.htmlEz zsír! magazin 3. adás: Tényleg szerencsés? Bármennyit eszik nem hízik Varga Viktor!http://www.life.hu/ez-zsir/20120510-ez-zsir-magazin-3-adas-barmennyit-eszik-nem-hizik-varga.htmlEz zsír! magazin 2 adás: Eszenyi Enikő beszólt Kökény Attilának: Megasztár lehetsz - ha lefogysz!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120503-ez-zsir-magazin-2-adas-eszenyi-eniko-beszolt-kokeny-attilanak.htmlEz zsír! magazin: Janicsák Veca és Buday Péter bemutatkozikhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120428-ez-zsir-1-adas-janicsak-veca-es-buday-peter-bemutatkozik.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.