Elég a hülyítésből: havi 2 kg fogyás elég!

diéta tévhit mediterrán konyha túlsúly trendi fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Segítünk eligazodni a mai divatos fogyórkúrák között. Dr. Vajer Péter családorvos elmondja, melyik mit takar, károsítják-e az egészséget, és hogy melyik lehet a leghatékonyabb hosszabb vagy rövidebb távon.

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Ilyen fertőzéseket kaphatsz el a nyilvános WC-kbenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120619-ilyen-fertozeseket-kaphatsz-el-a-nyilvanos-wckben.htmlHosszú combok és édes szeplők - A Főiskolák Szépe fotózáson jártunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120620-hosszu-combok-es-edes-szeplok-a-foiskolak-szepe-fotozason.html93 kilóról fogyott le Nadina - lehet, hogy ő lesz Miss Anglia?http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120618-negy-ruhameretet-fogyott-egy-lany-hamarosan-miss-anglia-is.htmlÍgy sportolj, hogy lefogyj!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120619-igy-sportolj-hogy-lefogyj.htmlEgy alkoholista nő vallomása: "Meg fogok bolondulni - kell a pia!" (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120618-egy-alkoholista-no-vallomasa-meg-fogok-bolondulni-kell-a.html"Nincs miért rejtegetni a testemet" - interjú a Miss Molett verseny győzteseivelhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120615-nincs-miert-rejtegetni-a-testemet-interju-a-miss-molett.htmlRossz hír: nincs fogyasztó csodaszer!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120615-rossz-hir-nincs-fogyaszto-csodaszer.htmlNem csak egzotikus nyaraláskor csatlakozhat hozzánk! Hogyan szerezhetünk be többméteres férgeket?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120607-hogyan-szerezhetunk-be-tobbmeteres-fergeket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.