Műtét vagy életmódváltás? A túlsúlyosok dilemmái

műtét életmódváltás túlsúly egészséges életmód fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok túlsúlyos ember dilemmája, hogy az életmódváltás vagy a műtéti eljárás lenne számára a legcélravezetőbb. Ebben segíthet dr. Bene László gasztroenterológus, aki a Videoklinika.hu adásában egy matematikai képlettel is tud segíteni, hogyan számítható ki a válasz.

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged hétköznap este 10 után a Life.hu-n!



"A világ legkövérebb menyasszonya akarok lenni!" - 720 kg a célja a boldog aránakhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120607-a-vilag-legkoverebb-menyasszonya-akarok-lenni-720-kg-a.htmlElég a hülyítésből: havi 2 kg fogyás elég!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120621-eleg-a-hulyitesbol-havi-2-kg-fogyas-eleg.html93 kilóról fogyott le Nadina - lehet, hogy ő lesz Miss Anglia?http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120618-negy-ruhameretet-fogyott-egy-lany-hamarosan-miss-anglia-is.htmlMitől híres Gordon Ramsey?http://www.life.hu/ez-zsir/webszakacs/gasztrohirek/20120614-mitol-hires-gordon-ramsey.htmlSikertörténet: Tibi fél év alatt 40 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20120613-sikertortenet-tibi-fel-ev-alatt-40-kilot-fogyott.htmlMajdnem 100 kilóról fogyott le Keleti Andihttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120612-keleti-andi-90-kilorol-fogyott-le.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.