"Le kell vezetni az energiáimat, különben rossz irányba visznek el" - Férfisztárok, akik odafigyelne

Caramel kövér Kocsis Tibor jojó-efektus diéta sztárok tudatos étkezés egészséges életmód Ez Zsír! Fenyő Iván fogyókúra mozgás Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramelt a szerelem hajtja, Kocsis Tibi a jojóval birkózott meg, Fenyő Iván életmódot váltott, Király Viktor szálkásodni szeretne - férfiak, akik mindannyian odafigyelnek a testükre.

A világon mindenütt óriási probléma az elhízás, a magyar lakosság 60 százaléka túlsúlyos. Ez zsír! oldalunkon számos híresség nyilatkozott, hogyan küzdött meg a kiló-démonokkal, személyes tapasztalataikkal buzdítván az elszánt csatlakozókat. Most összegyűjtöttük azokat a férfisztárokat, akik tudatosan foglalkoznak a testükkel, hogy minél egészségesebbek legyenek.

Nemcsak lelki és esztétikai problémát okoz, amikor túlleng a mérleg nyelve, az elhízás növeli a betegségek esélyeit, és akár egy évtizeddel is megrövidítheti az életet. Filozófiánk szerint sohasem késő az egészség útjára lépni, s a személyre szabott életmódprogramunkhoz csatlakozókat olyan férfisztárok történeteivel is ösztönzzük, akik egyszer csak azt mondták: "Elég volt!"

Molnár Ferenc Caramel 30 kiló feleslegtől szabadult meg, ám még most sem tartja magát Adonisznak.

"Jobb a kedvem, gyorsabban ébredek, könnyebben végzem a fizikai tennivalókat. Bár most sem érzem magam túlságosan attraktív férfinak, de tény, hogy az ember önbizalma az elvesztett kilók számával arányosan nő. A szerelmem miatt is próbálok odafigyelni, ha elmegyünk együtt valahová, ne kelljen rosszul éreznie magát a barátnői előtt, akiknek kockás hasú, modell kinézetű párjaik vannak" - mondta nevetve Caramel, aki a sport mellett a csökkentett ételadagokra és a vitaminokra esküszik.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=bKMgUs2BtDmbxdpT

Ma már nehezen hinnénk el, de Kocsis Tibi jojó-effektussal küzdött

"Anyukámnak volt egy ajándékboltja, abban pedig mindenféle édesség, és én nagyon szerettem nassolni. Így indult gyerekkoromban az elhízási folyamat, majd magas lett a vérnyomásom, és az orvosok diétára fogtak. Egészen huszonéves koromig jojó-effektus volt nálam. A túlsúllyal akkor szembesültem igazán, amikor láttam, hogy a suliban a többi fiúnak mennyivel nagyobb sikere van" - mesélt küzdelmeiről Kocsis Tibi, aki ezek után lefogyott, majd X-Faktoros szereplése érdekében újabb 20 kilótól szabadult meg.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=k5JmvCXVHQceSLxk

Fenyő Iván szerint nincs testi egészség lelki egészség nélkül

A színész egy időben nagykanállal habzsolta az életet, mára azonban igencsak sportos életet él: "Sok minden történt az életemben, kisebb és nagyobb pofonok értek, így ma már sokkal jobban odafigyelek magamra és a környezetemre. A keleti vándorlásaim is hozzájárultak ahhoz, hogy egyre többet lássak és tapasztaljak. Hiszem, hogy ha az ember jobbat ad, akkor jobbat is kap - fejtette ki a sármos színész a Life-nak. A megfelelő étkezés mellett fut, jógázik, búvárkodik és a judo mellett a ju jitsu küzdősport is szenvedélyévé vált: "Mindig is szerettem sportolni, sok energiám van, azt le kell vezetni, különben rossz irányba vinne el. Ezt az energiát inkább valamilyen kreatívabb irány felé fordítom."

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=yh8xfOI7dQYkYd8x

Király Viktor esetében a kilók évszakokhoz igazodnak

"Telenként felszedek extra kilókat, amikor viszont kisüt a nap, az első ember vagyok a szigeten. Ez hiúsági kérdés is, az emberek sokszor nem veszik észre rajtam a pluszokat, de én nem szeretem a pici úszógumit sem" - árulja el az énekes, aki inkább szálkás testalkatra vágyik, mint hatalmas izmokra.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=zaATo861wxSlKmC3

"Sokat köszönhetek annak a beszólásnak" - Puskás Peti ma már nem pocakoshttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120724-puskas-peti-a-megasztarban-pocakosodni-kezdett-de-ma-mar-kempozas.htmlIllényi Katica: "A jóga visszaadta fiatalkorom rugalmasságát"http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120724-jogaval-tanccal-egeszseges-taplalkozassal-tartja-formaban-magat-illenyi-katica.html"Gyerekkoromban infúziós állványokat és tűket rajzolgattam" - interjú Tarány Tamássalhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120511-gyerekkoromban-infuzios-allvanyokat-es-tuket-rajzolgattam-interju-tarany-tamassal.htmlZoltán Erika: "Azt a luxust nem engedhetem meg, hogy nem érek rá"http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120604-termeszetes-gyogymodokkal-dieval-tartja-magat-formaban-zoltan-erika.htmlHujber Feri paleolit diétával tartja formában magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120704-hujber-feri-paleolit-dietaval-tartja-formaban-magat.html"Megőrülök a sajtokért, de nem bírja a gyomrom" - Így lúgosít Szabó Győzőhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120313-megorulok-a-sajtokert-de-nem-birja-a-gyomrom-igy.html"Nem az vagyok, akit ki lehet röhögni" - Interjú Schobert Norbivalhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120411-nem-az-az-ember-vagyok-akit-ki-lehet-rohogni-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.