Ursulának csúfolták Dórát, a dundik királynőjét

diéta párkapcsolat szépségkirálynő-választás túlsúly Ez Zsír! fogyókúra mozgás önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves Dóra indult a szépségkirálynő-választáson, de nem került be - valószínűleg a túlsúlya miatt. A fiatal lány azonban büszke formás idomaira. Dóri sportol, biciklizik, jégkorcsolyázik, bevallása szerint mindent megtesz, hogy jól nézzen ki - és jól is érzi magát a bőrében. Egy bánata van csak: a korabeli fiúk csak a vékony lányokat szeretik, őt pedig a 28 év feletti férfiak szemelik ki maguknak.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=XZGqbjVyZr364crS

Figyelem!

Ez zsír! a tévében is!

Ez zsír! magazin minden szombaton 15:00-kor
Ismétlés: vasárnap 8:00 és hétfő 10:50

Ez zsír! miniműsorok folyamatosan a LifeNetwork műsorán!


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!


Xantus Barbara a harcosok diétájával tartja formában magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120711-xantus-barbara-a-harcosok-dietajaval-tartja-formaban-magat.htmlHujber Feri paleolit diétával tartja formában magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120704-hujber-feri-paleolit-dietaval-tartja-formaban-magat.htmlMajdnem 100 kilóról fogyott le Keleti Andihttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120612-keleti-andi-90-kilorol-fogyott-le.htmlJáksó László: "Voltam már 76 és 98 kiló is"http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120706-jakso-laszlo-voltam-mar-76-es-98-kilo-is.htmlKocsis Tibi nem volt mindig ilyen izmos - 20 kilót fogyott az X-Faktor előtthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120517-kocsis-tibi-duci-kisfiu-volt.htmlCaramel: "Nem éreztem jól magam 110 kilósan"http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120717-caramel-nem-erezte-jol-magat-tulsulyosan-110-kilorol-fogyott-le.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.