Buday Péter gasztroiskola burgonya feldolgozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A burgonya pucolása, cikkezése nehéz feladat tud lenni. Viszont ennek a videónak a segítségével megkönnyíthetjük saját dolgunkat, és már egyből tesztelhetjük tudásunkat egy nagy kedvencen, kicsit újragondolva. 

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=3QXVn0DP4Azwq3ea

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=BHnBBWmeuug2T9zQ

A recept leírása ITT található!

További leckékhez látogass el a GasztroIskolánkba!

Paradicsom hámozása?http://www.life.hu/ez-zsir/webszakacs/gasztrohirek/20120805-fozoiskola-webszakacs-buday-peter-paradicsom-fozes-bazsalikom-ez-zsir.htmlCsirke feldolgozásahttp://www.life.hu/ez-zsir/webszakacs/gasztrohirek/20120729-csirke-feldolgozas-fozoiskola-ez-zsir-webszakacs-buday-peter.htmlVasárnapi lecke a gasztroiskolábólhttp://www.life.hu/ez-zsir/webszakacs/gasztrohirek/20120722-marha-feldolgozasa-fozoiskola-webszakacs-buday-peter-recept.htmlCitrusokhttp://www.life.hu/ez-zsir/webszakacs/gasztrohirek/20120715-citrus.htmlCsirkés napokhttp://www.life.hu/ez-zsir/webszakacs/gasztrohirek/20120708-csirkes-napok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.