méregtelenítés méreg videó Dr. Zacher Gábor szervezet tudatos étkezés egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szervezetbe jutott méreganyagokat diétákkal, teákkal, mindent tudó berendezésekkel nem lehet a szervezetből kiüríteni. Inkább az a fontos, hogy az ismert méreganyagok be se jussanak a szervezetünkbe, még akkor se, ha ez sokszor szinte lehetetlen.
Beszorult a csúszdába a vidámparkban - ezután kezdett fogyókúrázni a megalázott lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120903-beszorult-a-brit-lany-a-floridai-vidampark-csuszdajaba-ezek.htmlValóban létrehoznak egy új, szuperképességű emberi fajt a jövőben?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120904-czeizel-endre-szerint-nem-kell-tartani-egy-uj-magasabbrendu-emberfaj.htmlÍgy spórolhatsz a rezsivel akár több ezer forintot havonta!http://www.life.hu/hazitunder/20120904-sporolasi-tippek-takarekos-izzok-aramtalanitas-hotukor-perlator.htmlA megasztáros Talán Attila azt hitte, lebénulhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120904-a-megasztar-felfedezetje-talant-attilat-megharapta-egy-macska-azt.htmlSaláták, melyektől biztosan hízni fogsz!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120903-magas-kaloriaszamu-salatak-melyek-hizlalnak-salatareceptek-melyek-valoban-dietasak.htmlIskolaköpeny: ciki vagy büszkeség? Brazíliában még a lógást is jelzihttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20120903-bevezethetik-az-iskolakopenyt-vedelmi-es-osszetartozast-segito-funkcioja-is-lehet.htmlCsak óvatosan az erotikus ajándékkal! Merész sztriptíz a lépcsőházban (18+)http://www.life.hu/szeress/20120829-sztriptizzel-szerette-volna-meglepni-baratjat-a-szexi-lany.htmlSzétnyílt a feje a Jóban Rosszban dokijánakhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120903-baleset-erte-a-joban-rosszban-szineszet-kembe-sorelt-korhazba.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.