20 kilótól szabadult meg - Látványosan lefogyott Jessica Simpson

jojó-efektus terhesség szülés életmódváltás Jessica Simpson egészséges életmód énekesnő fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas súlyfeleslegtől szabadult meg Jessica Simpson, aki terhessége során a vártnál is jobban elhízott. Kislánya, Maxwell Drew májusi születése után a színésznő sokáig nem is szívesen mutatkozott a nagyközönség előtt, mert zavarta a terhesség során felszedett súlyfelesleg. Néhány hónapja azonban harcba szállt a kilókkal és szeptemberre közel 20 kilótól szabadult meg.

A szőke színésznő évek óta küzdött sok nő rémálmával, a jojó-effektussal: időnként leadta a felesleget, majd visszaszedte. Terhessége során azonban a vártnál sokkal többet hízott - és bár a felesleg jó része folyadék volt, szülés után mégsem sikerült megszabadulnia a kilóktól.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Jessica terhességének utolsó szakaszában és terhessége után, 20 kilótól megszabadulva

Néhány hónapja azonban több orvos és életmódspecialista bevonásával elkezdett küzdeni a zsírpárnák ellen. "Nagyon zavart a rengeteg felesleg, és az utóbbi időben már nem akartam elolvasni semmit, amit rólam írtak. Aztán rájöttem, hogy a saját és a gyermekem lelki békéje érdekében is az a legjobb, ha befelé figyelek, és az egészségemre koncentrálok. Szakemberek segítségét kértem, és minden tanácsukat megfogadom. Ez nem csupán egy diéta, ez egy új életforma" - árulta el Jessica, aki hétfőn este New Yorkban, egy népszerű talkshow-ban mutatta meg új alakját. "A célom az, hogy még 5 kilótól megszabaduljak, és a folytatáshoz hatalmas erőt ad mindaz, amit eddig elértem" - áradozott az újdonsült anyuka.

Különleges ikerpár: egyikük fehér, a másik fekete bőrrel születetthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120905-kulonleges-ikerpar-szuletett-kulonbozo-borszinnel-jottek-vilagra.htmlKis hercegnő, hurkákkal - Az egyéves Harper Seven sem maradhatott le Victoria divatbemutatójárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20120910-harper-seven-is-reszt-vett-victoria-divatbemutatojan.htmlNe felejtsd a tévé előtt! Ilyenné válik a kicsi, ha túl sok mesét nézhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20120910-gyerekek-es-mesenezes-karos-vagy-sem.html"A városi nyüzsgést lecseréltük egy erdő melletti kis házra" - Interjú Détár Enikővelhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120910-detar-eniko-sokat-sportol-de-nem-egeszsegmanias-interju.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.