sütés-főzés Buday Péter szakácskönyv webszakács receptek egészséges életmód Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudod, mit főzz, vagy éppen szeretnél picit egészségesebben étkezni? Unod a banánt, és ennél inkább gránátalmát? Nézd meg a Webszakács receptgyűjteményét, és válassz a több mint 150 videót tartalmazó videós receptgyűjteményünkből. Ha ez nem lenne elég, Buday Péter 120 videós receptje is a rendelkezésedre áll.

Mi is az a Webszakács?

A Webszakács egy olyan webes felület a Life.hu -n belül, ahol több száz receptet találhatsz meg. Köztük videós recepteket, melyek jelentős része Buday Péter közreműködésével készült.

Hogy érem el?

Legegyszerűbben a www.webszakacs.hu címen. Ott rámész a receptek részre, ahol máris nekiállhatsz keresni.

Webszakács
Webszakács

Webszakács
Webszakács

Amint láthatod, többféleképpen kereshetsz az oldalon:
- kereshetsz aszerint, hogy éppen mi van a hűtődben,
- vagy aszerint, mennyi időd van főzni,
- esetleg konkrét recept alapján,
- vagy éppen a menükártyáról választva.

Hogyan válasszak?

Webszakács
Webszakács


Hogyan főzzek?

Webszakács
Webszakács


Mi van, ha nem tudok főzni?

Ne izgulj, nálunk a legelemibb technikákat is elsajátíthatod, egy profi, Buday Péter közreműködésével. Csak annyit kell tenned, hogy ellátogatsz a Gasztroiskola rovatunkba és elsajátítod a tudást.

Webszakács
Webszakács

Mit főzzek? Azért naponta nem lehet újat kitalálni...

Ne csüggedj: Facebook oldalunkon vagy éppen az oldalon mindennap ajánlunk valamit. Már csak ezért is meg frissülő Gasztro Hírek rovatunk miatt is érdemes naponta visszalátogatni hozzánk.

Ugye hogy így már nem is olyan ördöngös a főzés?

Új videók a Webszakácson!http://www.life.hu/ez-zsir/webszakacs/gasztrohirek/20120608-uj-videok-a-webszakacson.htmlWebszakács forgatáshttp://www.life.hu/ez-zsir/webszakacs/gasztrohirek/20120509-webszakacs-forgatas.htmlBuday jobbkeze, Götz Zsolt a Webszakács forgatásárólhttp://www.life.hu/ez-zsir/webszakacs/gasztrohirek/20120414-gotz-zsolt-a-webszakacs-forgatasarol.htmlA Webszakács új arca: Götz Zsolthttp://www.life.hu/ez-zsir/webszakacs/gasztrohirek/20120413-gotz-zsolt-interju.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.