Angelina Jolie-nak köszönheti, hogy szép lett - 70 kilót fogyott egy nő

hasonlatosság diéta Angelina Jolie sétálás fogyókúra sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
70 kilótól szabadult meg Christina Staggs, egy háromgyermekes hollywoodi édesanya azért, mert egy asszony azt mondta neki, hogy hasonlít Angelinára.

Christina 140 kiló volt és sosem hitt abban, hogy valaha is le tud majd fogyni. De amikor megemlítették neki, hogy hasonlít a sztárra, azonnal fogyókúrázni kezdett. 16 hónap alatt 70 kilótól szabadult meg (fotót itt láthatsz róla), most pedig úgy érzi, még több hasonlóság fedezhető fel közte és Jolie között.

AFP
AFP

"Megpróbáltam és végre sikerült megszabadulnom a súlyfeleslegtől. Eleinte naponta jártam edzőterembe, ma már csak heti kétszer" - osztotta meg átalakulásának részleteit a háromgyermekes anyuka a Mirror magazinnal. A színésznő most már kizárólag kalóriaszegény ételeket fogyaszt és napi öt kilométert sétál - írja a Blikk.

Filmsztár lesz Angelina Jolie lányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120823-vivienne-joliepitt-angelina-jolie-szineszno-es-brad-pitt-szinesz-lanya.htmlScarlett Johansson kiütötte Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/szorakozz/20120708-scarlett-johansson-kiutotte-angelina-joliet-o-a-vilag-legjobban-fizetett.htmlAngelina Jolie apja a színésznő esküvőjéről mesélthttp://www.life.hu/szeress/20120424-angelina-jolie-apja-a-szineszno-eskuvojerol-meselt.htmlFeketében megy férjhez Angelina Jolie?http://www.life.hu/legytrendi/20120423-feketeben-megy-ferjhez-angelina-jolie.htmlÍme Angelina Jolie jegygyűrűjehttp://www.life.hu/legytrendi/20120417-angelina-joliet-eljegyezte-brad-pitt-ime-a-meses-gyuru.htmlAngelina Jolie-t gúnyolja az egész világhttp://www.life.hu/life/galeria/20120309-igy-lehetsz-te-is-angelina-jolie.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.