Évekig szenvedett a szépséges énekesnő, Nicole Scherzinger

betegség bulímia énekesnő Nicole Scherzinger sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc éven át küzdött bulimiával a Pussycat Dolls frontembere, Nicole Scherzinger. A sztár őszintén beszélt betegségéről és szenvedéséről az egyik televíziós csatornának.

"Évekig bántottam magam, sanyargattam a testemet. Amint lejöttem a színpadról, bezárkóztam a szobámba" - mesélte Nicole. A sztár azt is elmondta a tévének, annak ellenére, hogy együttesben énekelt, sosem érezte magát annyira egyedül, mint azokban az években.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 34 éves énekesnő korábban sosem beszélt szenvedélyéről, sem a családjának, sem a barátainak, sem pedig a nyilvánosságnak, mert nem akarta, hogy a környezete áldozatként tekintsen rá. Tudja, hogy ezzel fájdalmat okozott volna a szeretteinek.

Mi a bulimia?
Falási rohamokkal járó kényszerbetegség, amely során a beteg rengeteg ételt fogyaszt el igen rövid idő alatt. A páciens ezt követően igyekszik megszabadulni az ételtől, hashajtót vesz be vagy hánytatja magát, majd ismételten étkezik, mert az evési kényszernek csak rövid ideig tud ellenállni. A betegség előrehaladtával egyre kevesebb idő telik el az étel elfogyasztása és az attól való megszabadulás között.


Így edz a születésnapjára Kim Kardashianhttp://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20121005-igy-edz-a-szuletesnapjara-kim-kardashian.htmlHeti horoszkóp (október 8-12.)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121004-ezoteria-hororszkop-asztrologia-csillagok-heti-horoszkop-oktober-812.htmlAnyaszült meztelen új filmjében a fiatal színésznőhttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20121004-anyaszult-meztelen-uj-filmjeben-kristen-stewart.htmlMarilyn vos Savant: a világ legokosabb nőjehttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20121003-marilyn-vos-savant-a-vilag-legokosabb-embere.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.