A lányok epekednek utána! 60 kilót fogyott, és megszólalásig hasonlít Justin Bieberre egy 17 éves fi

diéta nassolás chips iskola Justin Bieber népszerűség fogyókúra szénsavas üdítő énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Liverpoolban élő 17 éves William Cookson egy évvel ezelőtt közel 140 kilósan irigykedve nézte osztálytársait, akiknek már volt barátnőjük, ezért elhatározta, hogy megszabadul súlyfeleslegétől és új életet kezd.

A tizenéves fiú, miután egy év küzdelmes fogyókúra és teljes életmódváltás árán sikeresen megszabadult közel 60 kilogramm túlsúlytól, ma, alig több mint 80 kilósan a megszólalásig hasonlít a tinilányok bálványára, a popénekes Justin Bieberre. A meglepő hasonlóság valószínűleg korábban is megvolt William és Bieber között, csak éppen a zsírpárnák gondosan elfedték a vonásokat. Tavaly még William volt az iskola legkövérebb tanulója és gyakran vált a gúnyolódások céltáblájává, mára azonban ő lett a legnépszerűbb srác a suliban, és a lányok is epekednek utána.

Northfoto
Northfoto

William 9 évesen, túlsúlyosan

"El kell ismernem, hogy míg kövér voltam, semmiféle hasonlóságot nem lehetett felfedezni köztem és Justin Bieber között, de miután lefogytam, egyre többen mondták, hogy a Facebook profilképemen pont úgy nézek ki, mint ő. Eleinte csak nevettem az összehasonlításon, de valljuk be, mindenkinek jólesne, ha valaki olyanra hasonlítana, akiért lányok millió rajonganak" - mondta az önbizalomtól duzzadó tizenéves fiú. "Szerintem soha nem tudtam volna egyetlen lányt sem megcsókolni kövéren. Hozzászoktam, hogy a lányok rám sem néznek, inkább elfordulnak. Mióta leadtam a plusz kilókat, azóta már volt három komoly barátnőm és túl vagyok néhány kisebb flörtön is."

Northfoto
Northfoto

Justin és William, megdöbbentő a hasonlóság

William Cookson étrendje a következőképpen nézett ki a fogyókúra megkezdése előtt: a reggelit általában kihagyta, majd ebédre megevett néhány kolbászt, vagy sült halat és krumplit vett egy gyorsétteremben, vacsorára hamburgert vagy mélyfagyasztott gyorsételt evett, és köretnek mindig olajban sült hasábburgonyát választott. A főétkezések mellett persze William rengeteg chipset, csokoládét és kekszet nassolt, amit rendszerint cukros, szénsavas üdítővel öblített le, és természetesen mindezek mellett semmit nem mozgott, két perc séta után teljesen kifulladt.

A diéta megkezdése óta azonban William rendszeresen cukormentes zabpelyhet reggelizik, ebédre egy csirkehúsos és salátás szendvicset eszik barna kenyérrel és zsírszegény vajjal, vacsorára pedig általában alacsony kalóriatartalmú, kifejezetten fogyókúrás készételeket fogyaszt, míg az étkezések közötti nassolás mindössze napi öt szem gyümölcsből áll. William emellett heti négy-öt alkalommal másfél órát edz, hogy formában maradjon, ami egy óra kardióedzésből, például futásból, és fél óra súlyzós edzésből áll.

20 kilótól szabadult meg - Látványosan lefogyott Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120911-jessica-simpson-latvanyosan-lefogyott-20-kg-sulyfeleslegtol-szabadult-meg.htmlElképesztően lefogyott a Fekete hattyú dögös sztárjahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110811-elkepesztoen-lefogyott-mila-kunis-a-fekete-hattyu-sztarja.htmlLehetünk egyszerre kövérek és fittek? Lady Gaga 14 kilót hízott, mégis tökéletesen fittnek látszikhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121009-lehetunk-egyszerre-koverek-es-fittek-lady-gaga-14-kilot-hizott.htmlLady Gaga: "Mindig kidobtam a taccsot a gimiben" - Az anorexia és bulimia nem csak a sztárok kiváltságahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120517-az-anorexia-es-bulimia-nemcsak-a-sztarok-kivaltsaga.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.