Nem szégyelli méretes combjait - Pirinyó sortban mutogatta magát Jessica Simpson

diéta fogyás comb szülés Jessica Simpson ruha test előnytelen ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Simpson messze van még attól, hogy elérje azt az álomalakot, amivel egykor maga is rendelkezett. A sztár ugyan sokat fogyott kislánya születése óta, de még mindig nem eleget ahhoz, hogy merészen mutogassa magát. Ő nem így gondolta.

A szőke színésznő néhány éve tökéletes alakkal hódított, terhessége során azonban a vártnál sokkal többet hízott - és bár a felesleg jó része folyadék volt, szülés után mégsem sikerült azonnal megszabadulnia a kilóktól. Azóta eltelt már néhány hónap, és Jessica több mint húsz kilót le is adott, aminek láthatóan nagyon örül, hiszen szívesen mutogatja magát - talán kicsit túlzásba is esik.

AFP
AFP

A színésznőt a minap kapták lencsevégre Los Angelesben, amint fekete felsőben, pirinyó fekete sortban és platform szandálban sétált az utcán. Ez az összeállítás nem éppen a legelőnyösebb akkor, ha valaki súlyproblémákkal küzd. A színésznő ráadásul csalódott is abban, hogy nem sikerül olyan gyorsan visszanyernie a versenysúlyát, ahogy remélte. "Nem vagyok szupermodell. A testem sem olyan könnyen nyeri vissza eredeti formáját, mint bármelyik szupermodellé. Csak egy hétköznapi nő vagyok, aki szeretné magát jól érezni és szeretne egészséges lenni a gyermeke, a férje és saját maga érdekében" - idézte az énekesnőt a US Magazine online kiadása, ahol a sztárról készült fotókat is megnézheted.

Amikor Jessica Simpson még a testével hódítotthttp://www.life.hu/szorakozz/20120918-jessica-simpson-enekesno-tiz-eve-meg-szexis-es-sovany-volt.html20 kilótól szabadult meg - Látványosan lefogyott Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120911-jessica-simpson-latvanyosan-lefogyott-20-kg-sulyfeleslegtol-szabadult-meg.htmlHárom hónapja szült, de még mindig nem fogy Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120802-jessica-simpson-egy-szines-kaftan-ruhaban-jelent-meg-eric-johnsonnal.htmlÉdes fotó Jessica Simpson kéthónapos kislányáról - Így sziesztázik a kertbenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120717-edes-foto-jessica-simpson-kethonapos-kislanyarol-igy-sziesztazik-a.htmlJessica Simpson megmutatta magát a szülés utánhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120614-jessica-simpson-megmutatta-magat-a-szules-utan.htmlJessica Simpson megmutatta tündéri kislányáthttp://www.life.hu/legykepben/20120531-jessica-simpson-megmutatta-tunderi-kislanyat.htmlHatalmasra hízott a terhesség alatt: alig várja, hogy visszakapja a testét Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120328-hatalmasra-hizott-a-terhesseg-alatt-alig-varja-hogy-visszakapja-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.