Egy vagyont kaszálhat a hurkáival Christina Aguilera

kövér reklámkampány Christina Aguilera társkereső pénz duci túlsúly test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christina Aguilera kap hideget és meleget is azért, amiért látványosan kikerekedett az utóbbi időben. Mégis úgy tűnik, hogy nem a kritikusai, hanem a felszedett kilókat többnyire széles mosollyal tálaló énekesnő nevet a végén. Christina 1,85 millió fontos (kb. 642 540 000 forint) ajánlatot kapott: egy kifejezetten duci csajokat tömörítő társkereső oldal arca lehetne.

A TheBigAndTheBeautiful.com nyílt levelet írt Christina Aguilerának, amelyben felkérték, legyen a cég arca és segítsen néhány túlsúlyos, de legalábbis az átlagosnál nagyobb darab szinglinek. A cég vezetője, Whitney Thompson, aki korábban az Topmodell leszek! nyertese volt, azt nyilatkozta, hogy jó ideje nyomon követi a sztár karrierjét és úgy érzi, ő lenne az ideális erre a feladatra.

AFP
AFP

Christina Aguilera egykor nagyon is karcsú volt, akkor hízott meg, amikor 2010-ben terhes lett. Kisfia, Max születése után sem tudta leadni a terhesség során felszaladt kilókat. Ezzel küzdött mostanában egy másik híresség, Jessica Simpson is. A két sztárban az is közös, hogy imádják mutogatni magukat, míg az egyik parányi sortba bújtatja combjait, a másik tapadós ruhába préseli magát. Az énekesnő állítása szerint teljesen elégedett a külsejével, akkor viszont azt nem értjük, miért kell karcsúra retusálni egy-egy fotón.
Az biztos, hogy Christina valóban megfelelő lenne a szerepre, hiszen nem egyszer nyilatkozta, mennyire jól érzi magát a bőrében. "Mióta jól érzem magam a bőrömben, csak ez számít. Boldog vagyok, hogy olyan vagyok, amilyen. Van egy barátom, aki imádja a testemet. Én is imádom a testemet" - mondta az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.