színésznő Szabó Zsófi tejtermék egészséges életmód étkezés futás mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Soha nem voltam kövér, inkább husibb, nőiesebb alkat" - mesélt a szép szőke színésznő a Life.hu riporterének magáról, majd elmondta, mitől ilyen csinos mostanában. Szerinte a fogyókúra az étkezésen múlik, és hisz abban, hogy a diétában kitartónak kell lenni, különben nem ér semmit az egész.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Bgn7cObGbTgKNh98

Figyelem!

Ez zsír! a tévében is!

Ez zsír! magazin minden szombaton 15:00-kor
Ismétlés: vasárnap 8:00 és hétfő 10:50

Ez zsír! miniműsorok folyamatosan a LifeNetwork műsorán!

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Pindroch Csaba már nem pocakos családapahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121115-pindroch-csaba-mar-nem-pocakos-csaladapa.htmlXantus Barbara a harcosok diétájával tartja formában magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120711-xantus-barbara-a-harcosok-dietajaval-tartja-formaban-magat.htmlJáksó László: Voltam már 76 és 98 kiló ishttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120706-jakso-laszlo-voltam-mar-76-es-98-kilo-is.htmlCaramel: Nem éreztem jól magam 110 kilósanhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120717-caramel-nem-erezte-jol-magat-tulsulyosan-110-kilorol-fogyott-le.htmlFenyő Iván: Nem akkor eszem és nem azt, amit megkívánokhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121003-fenyo-ivan-egeszseges-eletmodot-es-es-rengeteget-sportol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.