Csak így tovább! 2012 fogyókúrás sikertörténetei

diéta sikertörténet összefoglaló túlsúly tudatos étkezés egészséges életmód Ez Zsír! fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2012 áprilisában indult Ez zsír! fogyókúrás alkalmazásunk, melynek statisztikái szerint a múlt évben majd' 13 ezer felesleges kilótól szabadult meg az ország. Ez nagyon szép teljesítmény, és hogy még büszkébbek lehessünk magunkra, nézzük végig, micsoda erőfeszítések, szenvedések, szűnni nem akaró kitartás eredménye volt mindez. Válogatás 2012 sikertörténeteiből.

"A siker fontosabb, mint hogy egyek egy jót"

Zsófi annak ellenére, hogy duci kislány volt, mindig is modell szeretett volna lenni. Bár nagyon jól érezte magát kereken 100 kilósan is, négy éve életmódot váltott, és 43 kilót fogyott, hogy megvalósíthassa álmát - ami sikerült is!


Tovább Zsófi történetére

"Álltam a szavam, ami a kockás hasat illeti"

László története nem a nagy fogyásról szól: sokkal inkább felelősségről, tudatosságról és arról, hogy kampányszerűen nem lehet életmódot változtatni: egészséges módon kell élni, vagy legalábbis erre törekedni.


Tovább László történetére

"Olyan anyukát is láttam már, aki lassan húsz éve állítja a súlytöbbletéről, hogy az a várandósság következménye"

Amikor Krisztina négy évvel ezelőtt megtudta, hogy babát vár, az öröm mellett, amit érzett, az első gondolata és félelmei között szerepelt az, hogy meg fog hízni. Nem ment könnyen, de végül 16 kilót fogyott a gyerekszülés után - ötvenkilós csinos nő lett a duci kismamából.


Tovább Krisztina történetére


"A tükörbe nézve egy hájas embert láttam"

Mindkét nemnél ugyanazok az elhízás okai: a magas kalóriabevitel és a mozgásszegény életmód. Ha legalább az egyiken változtatni tudunk, a hízás mértéke csökkenni fog, ha pedig mindkettőn, akkor biztosan megáll. Amennyiben ez nem elég nekünk, jöhet a fogyókúra, mely nem csak a nők körében népszerű. Sok elhízott férfi sincs megelégedve a testével, és próbálkozik a plusz kilók leadásával - Peti például 36 kilótól szabadult meg az akaraterejének köszönhetően.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Tovább Peti történetére

"Görkorival tolom a babakocsit a piacra"

Emese nem csodaszerekkel, hanem tudatos életmódváltással szabadult meg a felesleges kilóitól - majdnem 40 kilótól. A fényképeket elnézve az átalakulás fantasztikus volt. Íme a jelenleg 55 kilós anyuka története.


Tovább Emese történetére

Összesen 100 kilót fogyott Edit és Péter

Edit fogyásának története egy betegséggel és teljesen egyedül kezdődött, de később már párjával, Péterrel együtt folytatódott. Mára mindketten egészségesek és karcsúak, és még az esküvői tortájuk is diétás volt.


Tovább Edit és Péter történetére


Boldog új évet, egészséget és sikerélményt kívánunk 2013-ra, és továbbra is várjuk mindazok fényképeit és történetét, akik szívesen beszámolnak arról, hogyan fogytak le és változott meg az életük.

ADJ ERŐT MÁSOKNAK! TE HOGYAN FOGYTÁL LE?

Írjátok meg nekünk az info@life.hu e-mail címünkre nevetek, lakóhelyetek, életkorotok és jelenlegi testsúlyotok kíséretében, hogy hány kilót sikerült leadnotok és milyen módszerrel. Pár sorban írjátok meg a történetet, és nagyon fontos, hogy csatoljatok hozzá fényképet: fogyás előtt - fogyás után.



102 kilós fiús lányból szexi anyuka lett Brigihttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121218-fogyokuras-sikertortenet-brigi-masfel-ev-alatt-37-kilot-fogyott.htmlCsodák márpedig vannak! - 50 kilót fogyott Andreahttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121213-fogyokuras-sikertortenet-50-kilot-fogyott-andrea.htmlFiús kislányból dögös nő lett Bmucihttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121203-fogyokuras-sikertortenet-muci-szenhidratcsokkentett-dietaval-fogyott-le-8-kilot.htmlLászló: Álltam a szavam, ami a kockás hasat illetihttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121129-kockas-hasa-lett-harom-honap-alatt-laszlonak.htmlDiétával és boksszal fogyott 50 kilót Jánoshttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121121-fogyokuras-sikertortenet-50-kilot-fogyott-janos.htmlHogy néz ki egy gebe szakács? - Így fogyott le Norberthttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121115-fogyokuras-sikertortenet-110-kilorol-fogyott-le-norbert.htmlSugárzó, csinos nő lett a 92 kilós Szilvibőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121108-fogyokuras-sikertortenet-34-kilot-fogyott-es-sugarzo-csinos-no-lett.htmlPanna után ma már megfordulnak az utcánhttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121025-fogyokuras-sikertortenet-az-egykor-82-kilos-panna-utan-ma-mar.htmlSikertörténet: Péter 100 kilóról olyan vékonyra fogyott, hogy vissza kellett szednie pár kilóthttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121018-fogyokuras-sikertortenet-peter-100-kilorol-olyan-vekonyra-fogyott-hogy-vissza.htmlSikertörténet: 99 kilóról fogyott bombanővé Noémihttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121011-sikertortenet-99-kilorol-fogyott-bombanove-noemi.htmlSikertörténet: Ági: Egy tetoválás segített, hogy 57 kilós egyetemista lány legyekhttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121004-fogyokuras-sikertortenet-eros-akarattal-es-eletmodvaltassal-fogyott-le-agi-28.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.