Vanessa Paradis formás lábainak titka

izom tippek modell-színésznő mozgás edzés láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A francia modell és színésznő nemrég múlt 40 éves, lábai mégis pont olyan formásak, mint mikor még tizenéves popsztár volt. Vajon mi lehet a kétgyermekes anya titka?

Vanessa Paradis állítólag mindenhová gyalog jár és minden nap 45 percet tölt edzéssel, azonban nem szeret edzőterembe járni, inkább az otthonában végezhető gyakorlatokat részesíti előnyben. "Kedvelem a jógát és a pilatesedzéseket. Van néhány kazettám, és egyedül, az otthonomban, a tévé előtt szoktam tornázni" - mondta a színésznő a Daily Mailnek.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Vanessa Paradis alábbi láberősítő és formázó gyakorlata a színésznő szerint a láb valamennyi izmát alaposan átmozgatja: álljunk egyenesen, összezárt lábakkal, majd jobb lábunkkal végezzünk kitöréseket olyan módon, hogy jobb térdünket 90 fokos szögben hajlítsuk be, miközben ügyeljünk arra is, hogy hátsó támasztó, bal lábunk térdét is hajlítsuk be annyira, hogy épp csak ne érintse a talajt.

Maradjunk ebben a pózban egy másodpercig, majd váltott lábbal ismételjük meg ugyanezt a gyakorlatot, hajlítsuk be magunk előtt derékszögben a bal térdünket, miközben hátul maradt jobb térdünk szinte érinti a földet. Végezzünk 8-12 kitörést, majd ismételjük meg újra az egész gyakorlatot.

Ha tetszett a cikkünk, kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.