diéta terhesség sikertörténet túlsúly egészséges életmód fogyókúra mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Georgina mindössze 21 éves, és már van egy gyönyörű kislánya, fogyott 36 kilót, és csinosabb, mint valaha. Hogy ez hogyan jött össze neki úgy, hogy soha  nem volt kövér gyerek? A legújabb fogyókúrás sikertörténetünkben mindent elmesél.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!




Jó helyen, jókor hangzott el az a bizonyos csúnya megjegyzés

"A kislányom beteges volt, emiatt 6 hónapos koráig nem is igazán törődtem mással. De volt egy nap, amit soha nem fogok elfelejteni. A férjemmel nagy vitába keveredtünk, mert volt egy nagyon csúnya megjegyzése a súlyomra vonatkozóan, ami felnyitotta a szememet. Belenéztem a tükörbe, láttam, hogy igaza van. Undorodtam magamtól. Így jött az elhatározás.

Tudtam, hogy erősnek kell lennem, nemcsak a pici, de magam miatt is. Nehéz volt, de nekiláttam. Utánanéztem neten az ételek kalóriatartalmának, és aszerint kezdtem étkezni. Csalánfűteát ittam, narancsot facsartam. Este igyekeztem nem enni, ha mégis ettem, akkor extrudált kenyeret vagy valamilyen gyümölcsöt. Mellőztem a kólát, a cukrot, édesítőt kezdtem használni. Napról napra többet mozogtam. Otthon tornáztam, egy idő után futni is eljártam, majd később már a zumba is képbe került.

A kérdésre, hogy az újszülött kisbaba nem nehezítette-e meg a fogyást, Gina egyértelmű választ ad: "Egyáltalán nem volt nehéz, ő egy izgő-mozgó kis teremtmény születése óta. Sokan kérdezik, hogy nem nehéz így? NEM! Ki merem jelenteni, hogy nem bánom, mert mostanra 20 hónaposan, ha mondom neki: 'Lili, zumba?' - elkezdi rázni a kis fenekét! Olyan édes!"

Georgina párja szerint szebb, mint valaha

A fogyás és a rengeteg munka nem volt hiába: "Nemcsak hogy megnőtt az önbizalmam, de már fel merek venni rengeteg olyan ruhát, amit még szülés előtt sem mertem. Sokan dicsérnek, és sokan kérnek tanácsot. Én azt mondom, egy nő akkor is szép, ha van rajta némi felesleg. De itt nem másokért kell küzdeni, hanem magunkért! Önmagunkért! Én mertem álmodni, és sikerült!

Gina párjának is nagyon tetszett egyre vékonyabb felesége: "Szerinte szebb lettem, mint valaha voltam! Voltak mélypontjaim, mikor azt hittem, fel kell, hogy adjam... sok baj is jött. De úgy éreztem, ha feladom, azzal feleslegessé tettem volna az elmúlt időszakot, amiben kőkeményen, szinte vért izzadva dolgoztam. Így felemelt fővel - ha sírva is, de - tovább csináltam!

Ennyi az én titkom! Én a mai napig így teszek!"

5 tanács Georginától

1. Merjetek nagyot álmodni, legyen elképzelésetek a jövőt illetően!

2. Ha van gyermeketek, akkor vonjátok be őket is, ezáltal példát mutatva nekik!

3. Nem muszáj folyton-folyvást futni, rohanni, sokféle módja van a mozgásnak.

4. Ha édességre vágysz, pár falatot nyugodtan egyél. Mértékkel és lehetőleg délelőtt, mert délután még le lehet dolgozni azt a kis bűnt!

5. Örök igazság: sokszor egyél keveset!

ADJ ERŐT MÁSOKNAK! TE HOGYAN FOGYTÁL LE?

Írjátok meg nekünk az info@life.hu e-mail címünkre nevetek, lakóhelyetek, életkorotok és jelenlegi testsúlyotok kíséretében, hogy hány kilót sikerült leadnotok és milyen módszerrel. Pár sorban írjátok meg a történetet, és nagyon fontos, hogy csatoljatok hozzá fényképet: fogyás előtt - fogyás után.



Így kell 20 kilót fogyni szenvedés nélkül!http://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20130201-fogyokuras-sikertortenet-nikolett-kozel-20-kilot-fogyott-szenvedes-nelkul-fel.html10 kilót fogyott - Törékeny lány lett Eszterhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130110-10-kilot-fogyott-torekeny-lany-lett-eszter.htmlCsak így tovább! 2012 fogyókúrás sikertörténeteihttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130102-ez-zsir-2012-fogyokuras-sikertortenetei.html102 kilós fiús lányból szexi anyuka lett Brigihttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121218-fogyokuras-sikertortenet-brigi-masfel-ev-alatt-37-kilot-fogyott.htmlCsodák márpedig vannak! - 50 kilót fogyott Andreahttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121213-fogyokuras-sikertortenet-50-kilot-fogyott-andrea.htmlFiús kislányból dögös nő lett Bmucihttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121203-fogyokuras-sikertortenet-muci-szenhidratcsokkentett-dietaval-fogyott-le-8-kilot.htmlLászló: Álltam a szavam, ami a kockás hasat illetihttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121129-kockas-hasa-lett-harom-honap-alatt-laszlonak.htmlDiétával és boksszal fogyott 50 kilót Jánoshttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121121-fogyokuras-sikertortenet-50-kilot-fogyott-janos.htmlHogy néz ki egy gebe szakács? - Így fogyott le Norberthttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121115-fogyokuras-sikertortenet-110-kilorol-fogyott-le-norbert.htmlSugárzó, csinos nő lett a 92 kilós Szilvibőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121108-fogyokuras-sikertortenet-34-kilot-fogyott-es-sugarzo-csinos-no-lett.htmlPanna után ma már megfordulnak az utcánhttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121025-fogyokuras-sikertortenet-az-egykor-82-kilos-panna-utan-ma-mar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.