Súlyemeléssel fogyott 50 kilót Hannah

kövér sikertörténet életmódváltás tudatos étkezés egészséges életmód fogyókúra súlyemelés edzés túlsúlyos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hannah Willoughby nem sokkal ezelőtt még 108 kilogrammot nyomott, de mikor egy nap közölték vele, hogy túlsúlya miatt nem ülhet fel egy lóra, elhatározta, hogy szakít a korábbi életmódjával és megszabadul a felesleges kilóktól.

A 39 éves, hat gyereket nevelő, főállású anyaként dolgozó, elvált Hannah egyik napról a másikra felhagyott a gyorséttermi ételekkel és a nassolással, és kemény edzésbe kezdett. A munkának meg is lett az eredménye: mindössze kilenc hónap leforgása alatt valamivel több mint 50 kilót fogyott. Hannah mostanában hetente hat alkalommal jár le az edzőterembe, és testépítő versenyeken vesz részt, ahol megmutathatja munkája gyümölcsét.

Northfoto
Northfoto

"Az igazi változás 2009 januárjában történt az életemben, amikor a korábbi férjemmel és a gyerekekkel együtt ellátogattunk egy kalandparkba, ahol szerettük volna kipróbálni a lovaglást. Időközben azonban kiderült, hogy a lovagláshoz a felső súlyhatár 95 kiló, ezért csak a gyerekeim ülhettek fel a lóra" - emlékezett vissza Hannah. "Kicsit szégyelltem magam, hogy túlsúlyos vagyok a lovagláshoz, de mikor a kalandpark következő államosán a drótkötélpályás csúszást szerettük volna kipróbálni, szintén megalázó helyzetbe kerültem, mikor megtudtam, hogy 90 kiló a felső súlyhatár. Ekkoriban valamivel kevesebb mint 110 kiló voltam, és rájöttem, hogy itt az ideje a gyökeres változásnak."

Hannah Willoughby korábban naponta 3-4000 kalóriát is elfogyasztott, és fizikailag annyira leépült, hogy alig bírt játszani a gyerekeivel, manapság viszont boldogan birkózik és kergetőzik a kicsikkel, akiket bármikor könnyedén felemel, mivel náluk jóval nehezebb súlyzókkal edz rendszeresen.

"Mikor elkezdtem a súlyemelést, hamar észrevettem, hogy szinte napról napra fejlődök és ezért fokozatosan növelni kezdtem a súlyokat. 12 hónapnyi edzés után már képes voltam 75 kilót is felemelni, ami több volt a testsúlyomnál" - mondta Hannah, aki időközben egy személyi edzőt is felbérelt. A súlyzós edzések után Hannah minden nap fut is egy órát, emellett jógázik és aerobikozik is, valamint naponta mindössze 1100 kalóriát visz be a szervezetébe.

Hannah a fogyás előtt rengeteg csokoládét, chipset és cukros üdítőt fogyasztott, és rendszeresen járt gyorséttermekbe. Mostanában Hannah inkább zabkását és tojást eszik reggelire, egy marék mandula vagy friss gyümölcs a tízóraija, ebédre édesburgonyából készített salátát és szardíniát eszik, vacsorára pedig egy kis sovány csirkét, rizst és salátát fogyaszt.



Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!





Szorongsz vagy unatkozol? Ezért híztál elhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130221-a-stressz-a-szorongas-es-az-unalom-is-lehet-az.htmlNádas György 100 kilósan is hódíthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130220-nadas-gyorgy-humorista-tulsulyosan-es-haj-nelkul-is-hodit.htmlViszlát 140 kiló! Misi visszaszerezte vonzerejéthttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20130220-fogyokuras-sikertortenet-misi-140-kilorol-fogyott-le-35-kilot.htmlJáksó László: "Nem fontos, hogy vékony legyek"http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130219-jakso-laszlo-is-kiprobalta-mar-az-atkins-dietat.html93 évesen is megfordulnak utána a nőkhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130218-93-eves-a-vilag-legfittebb-nyugdijasa-charles-eugster.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.