Maszturbálással fogyott le egy japán férfi

diéta fogyás maszturbálás szex önkielégítés Japán LifeNight fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendszeres önkielégítésre esküszik egy japán férfi, aki ezzel a módszerrel két hónap alatt öt kilótól szabadult meg. Szakemberek mégsem ajánlják senkinek a maszturbációs diétát.

Mi is lehetne ennél kézenfekvőbb? Egy 28 éves japán férfi, Yuichi Ito állítja, a kalóriák bevitelének csökkentése mellett a rendszeres maszturbálásnak köszönheti kilenc kilós súlyvesztését. Ez azt jelentette, hogy egy nap akár 3-5 alkalommal is magához nyúlt (ha jobb napja volt, hétszer is sikerült neki), miközben odafigyelt az egészséges étkezésre.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Ito állítása szerint a középiskolában baseballozott, ám amikor abbahagyta, felszaladt rá néhány pluszkiló. Egy idő után megelégelte, hogy alacsony termetéhez képest 75 kilót nyom, ezért úgy döntött, sajátos módszerrel szabadul meg a súlyfeleslegétől. Az étkezési szokásainak megváltoztatásán túl bevezette a rendszeres maszturbációt. Ito ugyanis az interneten olvasott a rendszeres szex ruhaméret-csökkentő hatásáról. Egy menet állítólag 200 méter futással ér fel. Barátnő híján pedig úgy vélte, magának okozott örömszerzéssel fog megszabadulni a pluszkilóktól. A szokatlan technika az orvosok figyelmét is felkeltette. Egy japán orvos szerint a túlzásba vitt maszturbálás nem hozható összefüggésbe a kalóriaégetéssel, miközben teljesen leszívja a szervezet energiáit. Ráadásul az emberi szervezet hormonszintjét is hátrányosan befolyásolhatja.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!



Gyermekkori maszturbálás szakértői szemmelhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130217-majsai-laszlo-a-lifehu-szakertoje-pszichopedagogus-nevelesi-tanacsado-terapeuta-valaszol.htmlKezek a gatyában - Férfi maszturbálás a filmvásznon (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130114-mozi-film-szorakozas-szex-parkapcsolat-kezek-a-gatyaban-.htmlKezek a bugyiban - Női maszturbálás a filmvásznon (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121218-szex-szerelem-szexualitas-kezek-a-bugyiban-noi-maszturbalas.htmlMaszturbálás közben fotózta le magát Varga Viktor barátnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121019-cinthya-dictator-fotos-varga-viktor-magyar-enekes-baratnoje-maszturbalas-kozben.htmlBűn vagy gyönyör? Őszintén az önkielégítésrőlhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110530-szex-szerelem-parkapcsolat-bun-vagy-gyonyor-oszinten-az-onkielegitesrol.htmlBizarr fogyókúra: terhes nők vizeletével oltsuk be magunkat?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101209-a-fogyas-erdekeben-vizelettel-oltsuk-be-magunkat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.