Calvin Harris Ursula Andress Barcelona Bond-lány bikini tengerpart Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőről popsztár barátja készített egy "lesifotót", amint fehér bikiniben kiemelkedik a habokból. Kiköpött Ursula Andress!

Íme, az új Bond lány. Calvin Harris a barátnőjéről, Rita Oráról posztolt egy szexi fotót Instagram oldalára. Az ismert DJ szerint Rita pont olyan dögös, mint az egykori Bond lány, Ursula Andress, aki a Dr. No című James Bond-filmben libbent ki a tengerből.

Forrás: AFP, Instagram/Calvin Harris
Forrás: AFP, Instagram/Calvin Harris

Rita most, Ursula anno

A brit énekesnő csinos testében Barcelona partjainál gyönyörködhettek a strandolók. Rita egyébként nagyon megörült, hogy a '60-as évek szexszimbólumához hasonlítják. Azt mondta, ő gonosz Bond lány lenne inkább, de beérné a jóval is, csak szétrúghassa bárki fenekét. Korábban felröppent a hír, hogy Penélope Cruz lesz a 007-es ügynök következő oldalbordája, de azóta cáfolták a hírt. Ajánljuk a producerek figyelmébe a vadóc Rita Orát!

Rita Ora mellei nem bírtak magukkalhttp://www.life.hu/legytrendi/20130709-lifenight-rita-ora-enekesno-bikinije-felrecsuszott-es-megvillantotta-melleit.htmlRita Ora félmeztelenül provokálhttp://www.life.hu/legytrendi/20130702-lifenight-provokativ-kepek-keszultek-rita-ora-enekesnorol-aki-felmeztelenul-pozol.htmlPopsit villantott Rita Orahttp://www.life.hu/legytrendi/20130629-rita-ora-brit-enekesno-meresz-ruhaban-tombolt-popsit-villantott.htmlAki utálja Rita Ora cicivillantásáthttp://www.life.hu/legytrendi/20130619-lifenight-rita-ora-enekesno-anyukaja-miatt-nem-villant-mellet.htmlRita Ora vadóc és szexihttp://www.life.hu/life/galeria/20130620-rita-ora-a-nemet-interview-magazin-fotoin.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.