színésznő terhesség Kegyetlen játékok karcsúság Selma Blair Doktor Szöszi fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár bevallotta, keményen meg kellett küzdenie, hogy visszaszerezze terhesség előtti alakját.

Selma Blair elismerte, hosszú és gyötrelmes út vezetett ahhoz, hogy ismét karcsú alakjával villoghasson. A színésznő, akinek előző kapcsolatából született kisfia immár kétéves, elárulta, az étel iránti szenvedélye akadályozta abban, hogy visszanyerje versenysúlyát.

AFP
AFP

Selma Blair

"Azért nem tudom leadni a terhesség alatt rám jött kilókat, mert palacsintát, francia pirítóst, fagyit, sült krumplit és három hamburgert eszek meg" - mondta korábban egy magazinnak Selma, aki elmondása szerint eddig bármit ehetett bármikor, mégsem látszott meg rajta. A 41 éves sztárnak sosem volt gond az étvágyával, aminek csillapításáról vicces módszert osztott meg: "Kell egy szűk bőrruha, ami egyben tartja azokat a hamburgereket ott bent, aztán eszek még egyet!" Nagyon rafinált!

Babaháj, lógó popsi és vaskos combok - Íme a magyar celebek retusálás nélkülhttp://www.life.hu/szorakozz/20120907-der-heni-enekesno-zimany-linda-modell-es-meg-tobb-magyar.htmlJojóeffektus, vagyis a sikeres fogyókúra halálahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130326-dietas-jojoeffektus-vagyis-a-sikeres-fogyokura-halala-balogh-rita-szakerto.htmlTurmixdiéta: itt az új csodafogyókúra?http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130312-turmix-dieta-a-dietetikus-lerantja-a-leplet-az-uj-csodafogyokurarol.htmlFogyókúratipp: tedd le az autót!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130115-a-fogyokura-legkezenfekvobb-es-legegyszerubb-modja-ha-nem-autoval-megyunk.htmlRózsaszirmok a tányéron - Fogyókúra ehető virágokkalhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120917-rozsa-vadarvacska-budoske-a-tanyeron-fogyokura-eheto-viragokkal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.