Szinetár Dóra megfertőzte szerelmét

reform bio Makranczi Zalán táplálkozás szerelem Szinetár Dóra gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő gyerekeit és párját is kizárólag egészséges, bio ételekkel eteti.

Szinetár Dóra egészségét és csinos alakját egyebek mellett annak köszönheti, hogy vitaminokban gazdag, tiszta eredetű ételeket fogyaszt. Több mint tíz éve él reformkonyhán, így nem habzsolhatnak "szemetet" sem a gyerekei, sem új kedvese sem - számol be a Bors.

Fotó: Mudra László - Origo
Fotó: Mudra László - Origo

Ahogy a Life.hu is megírta, a színésznő kollégájába, Makranczi Zalánba habarodott bele, aki állítólag nem lázad a szigorú szabályok ellen. "Cukrot és fehér lisztet nem eszünk, és rengeteg zöldséget, gyümölcsöt fogyasztunk. A színpadon kívül mindenhová viszek magammal ételt, még a fellépésekre is, mert előre el szoktam készíteni. Az otthoni ebédben az a jó, hogy pontosan tudja az ember, mit eszik, és nem visz be a szervezetébe felesleges tartósítószereket" - árulta el a 36 éves színésznő. Dóra egyébként annyira ragaszkodik elveihez, hogy gyermekei, a 6 éves Zora és a 18 esztendős Marci még a két nagyinál és a suliban sem esznek mást, kizárólag reformételeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.