színésznő csillag Casper Smart énekesnő fogyókúra Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb arról írtunk, pocakot eresztett az énekesnő, most viszont úgy tűnik, durva diétába kezdett.

A 43 éves, kétgyermekes J.Lo legutóbb azt nyilatkozta, hogy minden nap tornázik és táncol, mert muszáj jó kondiban maradnia, hogy bírja a show-kat. Most azonban úgy tűnik, a korábban gömbölyded formáiról híres sztár kissé túlzásba esett.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Jennifer Lopez nemrég csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán. Az énekesnő zenei karrierjéért érdemelte ki az elismerést. A képek tanúsága szerint akkor még igencsak jó húsban volt, mostanra azonban önmagához képeszt döbbenetesen vékony. Talán ismét párkapcsolati zűrjei vannak? Vagy más lehet a dolog mögött?

Jennifer Lopez pocakot eresztetthttp://www.life.hu/szepulj/20130715-jennifer-lopez-enekesno-egy-kis-pocakot-eresztett.htmlHajléktalan volt Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/szepulj/20130710-jennifer-lopez-szineszenekesno-fekete-hajjal-pozol-es-bevallotta-hogy-18.htmlJennifer Lopez az amerikai filmakadémia új tagjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130630-emmanuelle-riva-jennifer-lopez-es-prince-az-amerikai-filmakademia-uj.htmlCsillagot kapott Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/legykepben/20130621-jennifer-lopez-szineszenekesno-csillagot-kapott-a-hollywoodi-hiressegek-setanyan.htmlBotrány lett Jennifer Lopez terpeszébőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20130530-lifenight-durvan-beterpesztett-jennifer-lopez-enekesno-ami-hatalmas-botranyt-kavart.htmlJennifer Lopez pánikba esett fia kisebb balesete miatthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130430-jennifer-lopez-panikba-esett-fia-kisebb-balesete-miatt.htmlFehérnemű nélkül kacérkodott Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/legytrendi/20130125-jennifer-lopez-szinesz-es-enekesno-bugyi-nelkul-jelent-meg-uj.htmlJennifer Lopez bővíti a családothttp://www.life.hu/anyaskodj/20130118-jennifer-lopez-enekesno-boviti-a-csaladot-casper-smarttal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.