Sacher-torta Gréta konyhája Stőhr Gréta sajttorta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsony előtt jó érzés tudni, hogy léteznek olyan finomságok, amiket szinte büntetlenül fogyaszthatunk. Stőhr Gréta Sacher-sajttortácskája pedig éppen ilyen. 

A kölestúró fantasztikus lehetőségeket rejt magában, ha pedig van otthon egy kis házi baracklekvár, némi megmaradt mikuláscsoki, egy szilikon muffinforma, akkor akár készülhet pár csodás mini sajttorta is. Ha te is elkészítenéd ezt a finomságot, akkor a receptért látogass el Stőhr Gréta blogjára. Nem fogod megbánni!

Forrás: Gréta konyhája
Harcolj a karácsonyi őrület ellen jógával!http://www.life.hu/ez-zsir/20131205-jogaiskola-a-jogaklikkel-gyakorlatok-vallra-es-hatizomra.htmlÉtkezz okosan karácsonykor is! http://www.life.hu/ez-zsir/20131205-etkezes-az-unnepek-alatt-ezekre-erdemes-odafigyelni.htmlTojás nélkül is lehet sütni! http://www.life.hu/ez-zsir/20131205-greta-konyhaja-a-tojast-is-lehet-helyettesiteni-probald-ki-a-kukoricalisztet-csicseriborsolisztet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.