Így készült meztelen fotózására Kate Moss

Kate Moss Playboy méregtelenítés fotózás diéta gyümölcslé zöldséglé LifeNight salakanyag kúra Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szigorú méregtelenítő kúrával hozta magát formába a modell a nyuszis magazin fotózása előtt.

Kemény felkészülés előzte meg Kate Moss Playboy-fotózását. A brit szupermodell, aki a magazin ünnepi kiadása kedvéért vetkőzött meztelenre, Törökországig utazott, hogy egy négynapos méregtelenítő kúrával formába hozza magát.

Forrás: AFP
Nyuszijelmezben pucsít Kate Mosshttp://www.life.hu/szorakozz/20131119-kate-moss-brit-szupermodell-elso-fotoja-a-playboy-magazin-unnepi.htmlMeztelen melleit süttette Kate Mosshttp://www.life.hu/szorakozz/20131021-kate-moss-brit-modell-felmeztelenul-napozott-jamaicaban.htmlMegcsókolta Sharon Stone Kate Mossthttp://www.life.hu/szorakozz/20130409-sharon-stone-szineszno-es-kate-moss-modell-csokolozott-egy-arveresen.htmlDugót okoz a pucér Kate Mosshttp://www.life.hu/legytrendi/20130314-kate-moss-szupermodell-bugyiban-es-tusarkuban-lathato-a-stuart-weitzman.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.