Chicago Guiness Rekordok Könyve biztonsági öv fenék fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztusban még Lil Kim hátsóján hüledeztünk, aztán egyszer csak berobbant Sarah Massey.

Bár a Guinness-rekordok könyve hivatalosan még nem ismerte el, bátran kijelenthetjük: Sarah Massey hátsó, gömbölyded idomok terén erősen felülmúlja nőtársait. A 33 éves, kétgyerekes chicagói asszony szerint mérete genetikus, semmit nem tud ellene tenni - adta hírül a 444.hu.

Sarah Massey Forrás: NORTHFOTO/Kimberly Nicole / Barcroft USA/Kimberly Nicole / Barcroft Usa
Az ő testüket akartuk 2013-banhttp://www.life.hu/ez-zsir/20131229-a-legszebb-testu-sztarok-2013-ban-gisele-bundchen-hilaria-es-ireland-baldwin-adriana-lima.htmlToka és férficici: Sztárok, akik kikerekedtek idénhttp://www.life.hu/ez-zsir/20131227-sztarok-akik-kikerekedtek-2013-ban-alexandra-burke-matthew-perry-jennifer-aniston.htmlOrosz Barbi is bűnözik - de jól csinálja!http://www.life.hu/ez-zsir/20131223-orosz-barbara-magyar-musorvezeto-sokat-fut-zoldsegeket-es-gyumolcsoket-fogyaszt-popcorn-t-nassol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.