Elengedte magát a Szex és New York sztárja

Forrás: AFP/Tiziana Fabi -
Jason Lewis pocak LifeNight Hawaii hízás tengerpart Szex és New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jason Lewis még mindig szexi, apró pocak ide vagy oda.

Emlékeztek még a Szex és New York szőke szépfiújára, a Smith Jerrod szerepét játszó Jason Lewisra? Samantha Jones expasija nemrég Hawaii tengerpartján mutatta meg félmeztelen felsőtestét – ide kattintva te is megnézheted.

Forrás: AFP/Tiziana Fabi

Jason, aki korábban modellként kereste a kenyerét, úgy tűnik, kissé elengedte magát az utóbbi időben: egy pár kiló mintha felkúszott volna a pocakjára. Szerintünk így is megér pár vágyakozó sóhajt, barátnőjét, Satsuki Mitchellt pedig továbbra is irigyeljük kiváltságos helyzete miatt.

A Szex és New York miatt tűnt el a lapostetűhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130711-a-szex-es-new-york-megszabaditotta-a-vilagot-a-lapostetutol.htmlRévbe ért a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/life/galeria/20130405-fotokon-akkor-es-most-cynthia-nixon-a-szex-es-new.html57 évesen is dögös a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130429-kim-cattrall-szineszno-remekul-nezett-ki-a-laurence-olivierdijak-vasarnapi.htmlÚjra szingli a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120823-szakitott-a-szex-es-new-york-sztarja-kristin-davis-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.