Gyarmati Andrea főzés olimpikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyarmati Andreának nem okoz gondot, ha le kell mondania a cukorról, de a csokival ezt nem tudná megtenni. Az olimpiai bajnok úszónő főzéssel lazít: imád új recepteket kipróbálni, és kísérletezgetni. 

Isteni fogyókúrás gyümölcs a grapefruit – fogyaszd bátran!http://www.life.hu/ez-zsir/20140207-isteni-fogyokuras-gyumolcs-a-grapefruit-lugosit-sok-benne-a-c-vitamin.htmlHa nem kedveled ezt a jellegzetes ízű gyümölcsöt, akkor is érdemes lenne megbarátkoznod vele: a grapefruit ugyanis bővelkedik azokban a vitaminokban, amiktől tényleg egésszéges leszel. Lássuk, mit tud ez a gyümölcs!Ez Zsír!--Hevesi Tamás kirobbanó formában vanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140203-hevesi-tamas-enekes-kirobbano-formaban-van.htmlA népszerű magyar zenész harminc éve egyes típusú cukorbetegséggel küzd, így oda kell figyelnie, mit és mennyit is eszik. A betegség vitt rendszert Tamás életébe, a széndhidrátfogyasztásra pedig különösen ügyelnie kell. A zenész elárulta többek között azt is, mit fogyaszt cukor helyett, és milyen trükkjei vannak az egészséges táplálkozásban.Ez Zsír!--Így lett tökéletes Beyoncé testehttp://www.life.hu/ez-zsir/20140128-testmozgas-es-karcsusitas-igy-lett-tokeletes-beyonce-teste-a-grammy-galan.htmlA Grammy-gála egyik nagy pillanata az volt, amikor a gyönyörű énekesnő, Beyoncé igen kevés ruhában lépett fel a színpadon. Mindenki odáig volt a világsztárért, és nem lehetett nem észrevenni, hogy a kisgyermekes anyuka jobb formában van, mint valaha. Két nappal a gála után a világsztárok személyi edzője elárulta, hogyan formálta át Beyoncé testét.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.