diéta TV2 A Nagy Duett Facebook Till Attila edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keményen edz Tilla, és meg is van az eredménye. A műsorvezető rengeteget fogyott, ami annyira látványos, hogy rajongói aggódnak az egészségéért.

"Hiába a napi torna, még mindig csak egy pici pont vagyok a konditeremben. Na, majd 2 hónap múlva! De, 4 hét alatt fogytam 5 kilót!" - írta ki Facebook-oldalára Till Attila, aki tavaly tette le a cigarettát és aggódott, hogy elhízik.

Liptai Claudia és Tilla A Nagy Duett adásán Forrás: Facebook/Till Attila hivatalos oldala

"Nem eszem semmilyen szénhidrátot, maximum reggel valami nagyon szürkét vagy barnát. Heti egy jutalom spagetti van, mert arról nem tudok lemondani. Semmi cukor, csak méz vagy este egy kis hangulatjavító étcsoki. Este csak zöldség vagy inkább csak magok. Sok futás, evezés, bringázás, minden nap valami sport. És ami a legfontosabb: kedv a lefogyáshoz, izmosodáshoz, most jólesik aszkétának lenni. November, decemberben ettem, akkor az esett jól, most meg ez!" - osztotta meg diétáját is.

A rajongók azonban aggódnak érte, sokak szerint már túl sovány a műsorvezető, és most már inkább izmosodnia kellene, nem fogynia.

Kiderült Angelina Jolie csontsoványságának okahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140209-angelina-jolie-szineszno-brad-pitt-felesege-alig-eszik-ezert-fogyott-csontsovanyra.htmlAhogy a Life.hu is megírta, döbbenetesen lefogyott Angelina Jolie. A drámai változásra egy ausztrál étterembe menet készült fotó hívta fel a figyelmet. Ez Zsír!--Erotikus klipre gyúr Tolvai Renihttp://www.life.hu/ez-zsir/20140209-a-tv2-megasztarjanak-gyoztese-tolvai-reni-erotikus-klipre-keszul.htmlEgészen kamaszkora óta harcol a pluszkilókkal és keményen diétázik Tolvai Reni. A Megasztár egykori győztese azonban most rendszeresen edz, ugyanis nagy dobásra készül. Ez Zsír!OrigoVastag Csaba izmokat növesztetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20140122-az-rtl-klub-x-faktoranak-egykori-gyoztese-vastag-csaba-izmokat-novesztett.htmlHű! Kigyúrta magát Vastag Csaba. Nos, az izmokat nem adták ingyen, két-három éve újra edzésbe fogott, s az eredményt a Facebookra posztolta. A rajongók - ahogy ezt sejteni lehetett - beájultak a látványtól.Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.