Őrült jógás a kocsi tetején

tető kocsi Hilaria Baldwin Alec Baldwin póz jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alec Baldwin felesége, Hilaria ismét nem rejtette véka alá jógaimádatát, és az utca kellős közepén, egy autó tetején pózolt.

Jógából is megárt a sok! A világhírű színész, Alec Baldwin felesége már végzett ászanát az utca közepén, fejen állt magas sarkúban, és legutóbb a pedikűrösnél mutatta meg hajlékonyságát. Most pedig egy Cadillac tetején végzett akrobatikus jógamutatványt. Vajon mi lesz a következő meghökkentő jógapóz, amivel a jógát szeretné népszerűsíteni?

Forrás: Instagramm/Hilaria Baldwin

"Néha megrémiszt a saját jógapózom" – írta a közösségi oldalán közétett kép alá Hilaria. Egyetértünk!

Pedikűrözés közben jógázott Hilaria Baldwinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140326-hilaria-baldwin-alec-baldwin-amerikai-szinesz-felesege-pedikurozes-kozben-jogazott.htmlAlec Baldwin neje nem töltötte tétlenül a lábápolásra szánt időt sem. Inkább jógázott egyet.Ez Zsír!OrigoMagas sarkúban jógázik Hilaria Baldwinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140206-hilaria-baldwin-alec-baldwin-felesege-magas-sarku-cipoben-stella-mccartney-koktelruhaban-jogazik.htmlStílusosan tartja formában magát Alec Baldwin neje, aki ezúttal dizájnerruhában és tűsarkúban állt fejen.Ez Zsír!OrigoAz utca közepén jógázott Hilaria Baldwinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140120-hilaria-baldwin-alec-baldwin-felesege-ujevi-fogadalma-minden-nap-posztol-egy-jogapozt-instagramra.htmlAlec Baldwin spanyol származású neje különös dolgot fogadott meg az újévre.Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.