Alakformálás felsőfokon - szuper túrák tavaszra

Forrás: Thinkstock -
biciklizés túra edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre közeledik a bikiniszezon, így nem árt, ha minden alkalmat megragadsz a mozgásra. De kalóriát égetni nem csak a zsúfolt és levegőtlen edzőtermekben lehet - a természet is számtalan szuper lehetőséget kínál. 

Kerékpározz a Bükkben!

Biciklizéssel nemcsak kalóriát égetsz, de ez a mozgás kiválóan formálja a combizmokat és a popsit is. Ha szívesen töltenél el egy szuper csapattal három napot a Bükk gyönyörű vidékein úgy, hogy közben az edzésről sem feledkezel meg, akkor itt a helyed! A háromnapos, április végi kerékpártúrából nem maradhat ki a bográcsozás és a fürdőzés sem: bejárhatod többek között Felsőtárkányt, az Egeres-völgyet és lazíthatsz kicsit a Demjéni Gyógyfürdőben.

Hol?

Felsőtárkányon 2, 3 vagy 4 fős vendégházakban.

Mikor?

2014. április 25-27.

Bővebb infó:

info@crosstraining.hu
www.crosstraining.hu

Forrás: Thinkstock

Egy igazán sportos hétvége Abádszalókon

Szívesen biciklizel a természetben? Szereted a kemény és minden porcikádat átmozgató crosstraining edzéseket? Szívesen kenuznál a Tisza-tavon? Ha úgy érzed, rád férne egy igazán eseménydús hétvége, akkor már most vésd be a naptáradba az abádszalóki sporthétvégét. A sok-sok edzés mellett persze az élvezeteknek is lesz helye: kóstolhatsz kemencében sült finomságokat, és kipihenheted magad egy gyógyfürdőben is, mindezt gyönyörű környezetben.

Hol?

Abádszalók és a Tisza-tó környéke

Mikor?

2014. május 16-18.

Bővebb infó:

info@crosstraining.hu
www.crosstraining.hu

A tökéletes jógastílust keresed? Segítünk kiválasztani!http://www.life.hu/ez-zsir/20140402-jogaiskola-a-jogaklikkel-dinamikus-es-statikus-jogagyakorlatok.htmlIndiában eredetileg a jógát az elme megértésére, uralására találták ki. Nem tartalmazott testi gyakorlást, csupán önvizsgálatból, meditációból és a tapasztaltakon való elmélkedésből állt. Később jött létre a hatha jóga, ami már a fizikai test egészségessé tételét tűzte ki célul – ugyan még mindig csak azért, hogy a jóginak ne kelljen a fizikai testével, betegségekkel foglalkoznia, több energiája maradjon a meditációs praxisra. A héten megismerkedhetsz a statikus és a dinamikus jógával - válaszd ki a kedvencedet!Ez Zsír!--Újdonság: napi hét adag zöldség és gyümölcs az ideálishttp://www.life.hu/ez-zsir/20140402-ot-helyett-inkabb-napi-het-adag-zoldseget-es-gyumolcsot-egyunk.htmlMár te is kívülről fújod a dietetikusok tanácsát, miszerint az egészséges életmód nélkülözhetetlen része, hogy napi öt adag zöldséget és gyümölcsöt fogyassz? A legújabb kutatások alapján a szakemberek már azt tanácsolják, hogy jobb, ha ezt a mennyiséget napi hét adagra emeled meg - lássuk, miért.Ez Zsír!OrigoSikertörténet: 50 kilótól szabadult meg Dávidhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140401-sikertortenet-50-kilotol-szabadult-meg-david.htmlA 26 éves Dávid közel 50 kilótól szabadult meg az utóbbi években. Hihetetlen fogyását a komplett életmódváltásnak és a rengeteg sportnak köszönheti - következzen most az ő története.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.