Dundika keblei és Szabó Erika popsija - ők a legszebb testű magyar celebek

Tóth Gabi Balogh Edina Jakabos Zsuzsanna Szabó Erika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég megszavaztátok a Life.hu-n, kik a legszebb arcú magyar celebek - az eredményt itt be is mutattuk. Ám arra is kíváncsiak voltunk, mely magyar szépségek testrészeit tartjátok etalonnak - íme az eredmények.

A legszebb kar: Som-Balogh Edina

A Barátok közt egykori sztárja nemrég lett édesanya, ám az alakja a szülés után is tökéletes. Bár Edinának közel sincsenek olyan izmos, kidolgozott karjai, mint a kategória többi indulójának, ti többre értékeltétek a karcsú, nőies felsőtestet a szálkás karoknál. Edina közel 1500 szavazatot gyűjtött be, míg a kategória második helyezettje, a sportos Debreczeni Zita 1061-et.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A legszebb dekoltázs: Dundika

A kisgyermekes anyuka is kiemelkedően jól szerepelt a legszebb dekoltázs versenyében, de ez számunkra nem is volt meglepő - Majka kedvese tényleg csúcsformában van. Több mint 1600 szavazattal győzött, a második helyet 1073 szavazattal a szexi színésznő, Kerekes Vica szerezte meg.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

A legszebb has: Jakabos Zsuzsa

Nagyon szoros küzdelem alakult ki a legszebb has címéért, hiszen a kategória összes hölgye eszméletlen kockákkal büszkélkedhet. Az egyik legszebb magyar sportoló, Jakabos Zsuzsa végzett az első helyen, aki korábban már elárulta nekünk, mit tesz az alakjáért. A második helyet Dukai Regina szerezte meg, de alig maradt el tőle Sarka Kata, akinek két gyermek után is irigylésre méltó hasizmai vannak.

Forrás: Jakabos Zsuzsa

A legszebb popsi: Szabó Erika

A magyar színésznő toronymagasan megszerezte az első helyet, ami nem is volt kérdés azok számára, akik látták őt az Üvegtigris 3 című filmben. Erika remek genetikával rendelkezik, emellett azonban a rendszeres pilatesnek is köszönheti eszméletlen popsiját. Több mint 1700 szavazattal szerezte meg az első helyet, míg az ezüstérmes Bódi Sylvi közel 1000 szavazatot kapott.

A legszebb combok: Tóth Gabi

Ebben a mezőnyben volt a legszorosabb a verseny, az első helyet az X-Faktor mentora, Tóth Gabi énekesnő szerezte meg, aki sokszor szemtelenül rövid ruhákban mutatja meg tökéletes virgácsait. Gabi 1072 szavazattal győzött, ám nem sokkal maradt el tőle Csobot Adél 954 vokssal, Demcsák Zsuzsa 843 és Szandi 767 szavazattal.

Forrás: RTLKlub
Crosstréning csajoknak is: íme a tökéletes kitöréshttp://www.life.hu/ez-zsir/20140408-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-segitsegevel-kitoresek-es-combizom-edzes.htmlA crosstréning egyre népszerűbb itthon is, de nem csak a férfiak körében. Nemrég Balogh Zsolt személyi edző, crosstréningoktató mesélt erről a viszonylag új és hatékony edzésformáról, ami azonnal felkeltette a figyelmemet. Hiszen ezzel a módszerrel a tévhitekkel ellentétben nemcsak a férfiak, de a nők is edzhetnek, nem is akárhogyan. A következő hetekben Zsolt segítségével mutatom be, milyen alapgyakorlatokat érdemes megtanulni és rendszeresen végezni ahhoz, hogy a tested erős, izmos és terhelhető legyen.Ez Zsír!--Alakformálás felsőfokon - szuper túrák tavaszrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140407-turak-tavasszal-kerekpartura-a-bukkben-es-sporthetvege-abardszalokon.htmlEgyre közeledik a bikiniszezon, így nem árt, ha minden alkalmat megragadsz a mozgásra. De kalóriát égetni nem csak a zsúfolt és levegőtlen edzőtermekben lehet - a természet is számtalan szuper lehetőséget kínál. Ez Zsír!--Újdonság: napi hét adag zöldség és gyümölcs az ideálishttp://www.life.hu/ez-zsir/20140402-ot-helyett-inkabb-napi-het-adag-zoldseget-es-gyumolcsot-egyunk.htmlMár te is kívülről fújod a dietetikusok tanácsát, miszerint az egészséges életmód nélkülözhetetlen része, hogy napi öt adag zöldséget és gyümölcsöt fogyassz? A legújabb kutatások alapján a szakemberek már azt tanácsolják, hogy jobb, ha ezt a mennyiséget napi hét adagra emeled meg - lássuk, miért.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.