Meztelen fotóval vágott vissza Minnie Driver

Twitter fotó kritika Allure meztelen magazin Minnie Driver bikinialak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bikinialakja miatt rengeteg támadás érte mostanában a brit színésznőt. Ő azonban nem hagyta annyiban a dolgot.

Az Allure magazinban megjelent fotósorozatban Kristen Bell mellett Minnie Driver is ledobta a textilt, akit korábban sokan támadtak bikinialakja miatt.

Ezzel a fotóval vágott vissza Minnie Driver kritikusainak Forrás: www.allure.com
Budapest és a divat - egy bemutató kulisszái mögötthttp://www.life.hu/trend/20140416-a-budapest-fashion-week-divatbemutato-kulisszai-mogott-jartunk.htmlHitted volna, hogy egy mindössze 10-15 perces divatbemutató mögött gyakorlatilag fél napos készülődés áll? Régen láttam akkora nyüzsgést divateseményen, mint amekkora néhány hete a Budapest Fashion Week színfalai mögött fogadott bennünket. A Life.hu újságírójaként ugyanis fotós kolléganőmmel bejutottunk a backstage-be, meglestük, hogyan is készülnek a szuper sminkek és frizurák, sőt, a nagy rohanás közepette elcsíptünk egy világhírű magyar modellt is, akivel még a trendekről is cseveghettünk picit. Izgalmas nap volt, nem vitás!TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huSápadt rózsaszín ruciban állt a DJ pult mögé Katalinhttp://www.life.hu/trend/20140423-katalin-hercegno-a-dj-pult-mogott.htmlVilmos és Katalin ezúttal a lemezjátszók mögé vették az irányt.Trend--Mit vegyek fel? - ez többé nem probléma! Megfejtettük Fédra stílusát!http://www.life.hu/atalakitunk/20140422-atalakit-a-jono-team-megtalaltuk-fedra-stilusat.htmlFédra mázlista: megtalálta az igaz szerelmet, összeköltöznek, nemrégiben pedig jelentkezett hozzánk átalakításra. Ezen a héten őt alakítottuk át - nagy-nagy örömére! Átalakítunk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.