10 hely, ahol a lusták is maratont futnának

óceán Kína tengerpart futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Na jó, talán egy maratonra nem lennénk képesek, de valószínűleg több kedvünk volna a következő helyek bármelyikén kocogni, mint a Budapest külvárosában lévő unalmas sportpályákon.

Káprázatos hegyoldalak, meseszép tengerpartok, világvárosok - ezeken a helyeken egészen biztosan nem unatkoznál futás közben. Persze tudjuk mi, hogy a mozgás a cél akkor is, ha az unalomig ismert környékbeli erdőben vagy a futópályán szánod rá magad az edzésre, néha azonban olyan jó ábrándozni arról, mi lenne, ha végigfuthatnánk a Föld leggyönyörűbb vidékein. Álmodozzatok velünk!

/1405/A_vil2014526131733
A futás vagy a séta az egészségesebb?http://www.life.hu/ez-zsir/20130411-edzes-es-mozgas-a-futas-vagy-a-seta-az-egeszsegesebb.htmlA szakemberek szerint egy hosszú, tempós séta legalább annyira hasznos a szívbetegségek ellen, mint a futás, mivel nem a mozgás intenzitása a lényeg, hanem az, hogy közben mennyi energiát használunk fel.Ez Zsír!Oláh Gergő futással égeti a zsírthttp://www.life.hu/ez-zsir/20130812-olah-gergo-enekes-az-xfaktor-gyoztese-futassal-egeti-a-zsirt.htmlAz énekes nagy lelkesedéssel kezdett bele az edzésekbe, mert úgy érezte, ideje odafigyelnie a testére és szeretné, ha a felszedett kilókat sikerülne izommá átalakítania - tudta meg a Life.hu.Ez Zsír!Nem csak a futástól karcsú Epres Pannihttp://www.life.hu/ez-zsir/20130523-epres-panni-modell-benedek-tibor-vizilabdazo-felesege-sokat-fut-es.htmlEpres Panni modell leginkább a genetikának köszönheti a szépségét és a karcsú alakját, de a sportot sem hanyagolja el. A modell elárulta, milyen edzésforma kapott fontos szerepet az életében. Panni az egészséges étkezésre is odafigyel, a fehérliszt és a cukor helyett például sokkal egészségesebb dolgokat választ.Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.