győztes Caramel betegség súlyfelesleg hízás Megasztár fogyókúra edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesre egy betegség miatt felszaladt pár kiló. Caramel most úgy döntött, ideje ledolgoznia a súlyfelesleget.

A Megasztár második szériájának győztesét a műsort követően gerincsérve miatt műteni kellett. Amikor rendbejött, szigorú edzésbe kezdett és sokáig tartotta is a remek formáját. Most azonban felszedett pár kilót – írja a Hot! magazin.

Forrás: facebook/Caramel

„Nem tudtam edzeni az elmúlt hetekben, mert egy betegség közbejött. Megfázással indult és egy makacs torokgyulladás lett belőle. Több hónapos történet volt. Otthon feküdtem és ettem. Sajnos, ha beteg vagyok, akkor kívánom a szénhidrátot, és kétszer annyit eszem, mint egyébként" – mondta Caramel, aki a gyógyulás után újra edzésbe kezd.

„A sport nagyon hiányzott. Egy kis odafigyeléssel hamar formába tudok lendülni" - magyarázta az énekes, aki kedvesével első gyermekét várja. „Mióta tudom, hogy jön a baba, azóta próbálok este tíz után már nem dolgozni és minél több időt tölteni Szilvivel" – mesélte a leendő kispapa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.