Bradley Cooper gyúrás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 20 kilót szedett magára a filmsztár egy szerep kedvéért. Hogy tetszik?

A szexi színész hamarosan Clint Eastwood új filmjében, az American Sniper-ben tűnik fel, a szerepe kedvéért pedig jócskán erősödnie és izmosodnia kellett. A sztár a minap egy igencsak testhez simuló pólóban feszített Beverly Hills utcáin, a ruhadarabban pedig jól látszott a változás.

Forrás: Northfoto

A megtörtént eseményeket feldolgozó film 2015-ben kerül a mozikba, Bradley játssza Chris Kyle mesterlövészt, aki Irakban több száz embert lőtt le.

Hogy tetszik az izmos Bradley Cooper?

5 ital, amitől állítólag fogyni lehethttp://www.life.hu/ez-zsir/20140429-fogyast-serkento-italok-zold-tea-fekete-kave-zold-italok.htmlHa fogyókúráztál már valaha, akkor jól tudod, hogy a sikeres diéta két alapköve a megfelelő mennyiségű testmozgás és a gondosan összeállított étrend. Manapság azonban egyre több szakértő mesél arról, hogy bizonyos folyadékok fogyasztása serkenti a szervezet anyagcseréjét, ezáltal pedig a fogyás is jóval gyorsabban megy. Egy népszerű angol portál összegyűjtött öt olyan italt, amik valóban csodát tesznek a fogyókúrával. Van, amit már mi is évek óta használunk, de vannak újdonságok is a listán - íme a leghatékonyabb fogyasztó csodaitalok. Ez Zsír!--Íme a rostfogyasztás 5 előnye: Egyél belőle minél többethttp://www.life.hu/ez-zsir/20140428-a-rostfogyasztas-ot-elonye-koleszterinszint-szivbetegseg-vercukorszint-emesztes-testsuly.htmlAz egészséges életmód egyik szerves része a rostban gazdag étrend - ezt a magazinokból és a reklámokból az is jól tudja már, aki mereven elzárkózik a helyes táplálkozástól. Ha azonban te odafigyelsz arra, mit is viszel be a szervezetedbe, akkor jó, ha tudod, milyen szerepe van a rostoknak. Ez Zsír!--Viszlát, narancsbőr! 4 módszer, amivel örökre elűzhetedhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140422-narancsbor-es-borapolas-4-modszer-narancsbor-ellen.htmlKipróbáltál már minden lehetséges dolgot a narancsbőr elleni harcban? Ha úgy érzed, a bikiniszezon előtt még van erőd, kedved és időd foglalkozni ezzel a kellemetlen, de annál fontosabb kérdéssel, akkor cikkünk neked szól! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.