Frissítsd fel magad percek alatt - jógázz a szabadban!

Forrás: Thinkstock -
JógaKlikk testmozgás jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavasszal már bőven van lehetőség arra, hogy kimozdulj a szobák homályából a szabad levegőre. Érezted már, hogy legszívesebben magadhoz ölelnéd a fákat, és mezítláb szaladgálnál egyet a pázsiton? Vagy mozognál egy jót, de nem tudod, hogyan kezdd el? 

Ha nem vagy a futás szerelmese, és erősítés helyett légiesen könnyű mozdulatokra vágysz, akkor jógázz a szabadban! E heti hosszabb, 35 perces Jógaklikk videónkat arra találtuk ki, hogy a szabadban, akár jógaszőnyeg nélkül is jógázhass, csak te kellesz hozzá, egy mobiltelefon (vagy laptop), kényelmes ruha és a kék ég! Az ideális jógázó idő nem túl meleg, nem is hideg, szélsőségektől, esőtől, széltől mentes.

Forrás: Thinkstock

Ha nincs ennyi időd, dobd el a cipődet, szippants egy jó mélyet és végezz el Csabával csak egy fatartást, szanszkrit nevén vriksászanát. Figyeld meg a hatást!

A fatartás feltölti az idegrendszert, ha lemerültél, erősíti a lábakat, javítja a tartást, fejleszti az egyensúlyérzékedet, és harmonizálja a gyökércsakrát, erősíti a kapcsolatodat a földdel és nem utolsósorban higgadttá tesz.

Akár csoportban is megtapasztalhatod, milyen szabadságot ad a szabadban jógázás, hiszen a jó idő beköszöntével számos oktató viszi ki az óráit pl. a Kopaszi-gátra, a Margitszigetre Budapesten, vagy parkokba, erdőszélre vidéken. Ez pedig tényleg nagy élmény, hidd el!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.