Éden Szandra 25 kilót szedett fel a terhessége alatt

terhesség Megruházlak! Viasat Éden Szandra hízás Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éden Hotel Szandrája nem bánja, hogy 25 kilót hízott a terhessége alatt.

Ahogy a Life.hu is megírta, a modell nem tudja, ki a gyermeke apja, mivel a fogantatás napjaiban kórházban ápolták és a gyógyulása után kiderült, hogy teherbe esett. Szandra ettől függetlenül boldog kismama és azt sem bánja, hogy jó pár kiló felszaladt rá – írja a Bors.

Forrás:VIASAT3/Magócsi Ildik

„Elég későn jöttem rá a terhességemre, és a kezdeti rosszullétek is elmaradtak. Az orvosok azt tanácsolták, egyek bármit, amit megkívánok, így fel is szaladt pár kiló, de cseppet sem bánom. A természetes szülés fájdalmát azonban nem bírnám elviselni, ezért mindenképp császárral akarom világra hozni a gyermekemet" – mesélte Szandra, aki a Viasaton futó Megruházlak! című műsorban hétfő délután mutatja meg csinos pocakját.

„Nem vagyok igazi kismamatípus, ezért abszolút nem változtattam a ruhatáramon a terhesség alatt. Ugyanúgy felveszem a magas sarkú cipőt és szűk ruhákat, bár amit a műsorban műveltek a gardróbommal, azt biztos nem tenném. A házimunkát bármikor megcsinálom, de tűt meg cérnát soha nem vennék a kezembe" – magyarázta Szandra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.