Új konyhai őrület: egyél virágot!

Forrás: Sunhill média -
virág étel konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a legújabb konyhai őrület: a virágok nem csak dekorációs céllal kerülnek a tányérra, a legtöbbjük fogyasztható is. Nemcsak az ételek kifinomult élvezése, a különleges tálalás is a kulináris élmény része lett.

Szeretünk leülni egy finom étel, egy szépen megterített asztal mellé, és elfogyasztani valami olyan különleges fogást, amit otthon egészen biztosan nem készítünk el, és nem tálalunk feldíszítve.

Forrás: Sunhill média
Forrás: Sunhill média
5 ital, amitől állítólag fogyni lehethttp://www.life.hu/ez-zsir/20140429-fogyast-serkento-italok-zold-tea-fekete-kave-zold-italok.htmlHa fogyókúráztál már valaha, akkor jól tudod, hogy a sikeres diéta két alapköve a megfelelő mennyiségű testmozgás és a gondosan összeállított étrend. Manapság azonban egyre több szakértő mesél arról, hogy bizonyos folyadékok fogyasztása serkenti a szervezet anyagcseréjét, ezáltal pedig a fogyás is jóval gyorsabban megy. Egy népszerű angol portál összegyűjtött öt olyan italt, amik valóban csodát tesznek a fogyókúrával. Van, amit már mi is évek óta használunk, de vannak újdonságok is a listán - íme a leghatékonyabb fogyasztó csodaitalok. Ez Zsír!--Íme a rostfogyasztás 5 előnye: Egyél belőle minél többethttp://www.life.hu/ez-zsir/20140428-a-rostfogyasztas-ot-elonye-koleszterinszint-szivbetegseg-vercukorszint-emesztes-testsuly.htmlAz egészséges életmód egyik szerves része a rostban gazdag étrend - ezt a magazinokból és a reklámokból az is jól tudja már, aki mereven elzárkózik a helyes táplálkozástól. Ha azonban te odafigyelsz arra, mit is viszel be a szervezetedbe, akkor jó, ha tudod, milyen szerepe van a rostoknak. Ez Zsír!--Halban az egészség - 3 isteni fogáshttp://www.life.hu/ez-zsir/20140430-egeszseges-eletmod-3-isteni-haletel.htmlA gyönyörű bőr, a tökéletes alak, az egészséges szívműködés egyik fő forrása a hal húsa, amely ízletesen elkészítve a legfinomabb fogások egyike. Iktasd be az étrendedbe!Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.