kutya X-Faktor Danics Dóra vegetáriánus futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A futás és a vegetáriánus életmód régóta szerves részei Danics Dóra életmódjának. A fiatal énekesnő elárulta, nem egyedül számolja a kilométereket: kutyusa, Sári is vele szokott tartani. A kiegyensúlyozott táplálkozás nagyon fontos számára, ám a szénhidrátoknak az X-Faktor nyertese is nehezen mondd ellent – ám megvannak a módszerei a kiváltásukra.
Kidobjam, vagy levesbe jó lesz? Meddig áll el a maradék étel?http://www.life.hu/ez-zsir/20140422-romlando-etelek-es-hasfajas-meddig-eheto-a-maradek-etel.htmlA hétvége után maradt ételeket kár lenne kidobni, viszont mindent megenni sem sikerülhet pár nap alatt. Szerencsére a kamrában, a hűtőben vagy a fagyasztóban jól tárolhatók a maradékok, de nem mindegy, hogy meddig. Ez Zsír!--Erős, izmos hát nyárra - íme, néhány hatásos gyakorlathttp://www.life.hu/ez-zsir/20140430-crosstrening-edzes-balogh-zsolttal-hatizomerosites.htmlA hátizmok edzése nemcsak akkor fontos, ha ülőmunkát végzel - az, hogy a gerinced erős és egészséges, minden életkorban sokat számít. Balogh Zsolt crosstréning-oktató segítségével a héten a hátizmokra edzettünk - íme, a gyakorlatok, amiket érdemes kipróbálni!Ez Zsír!OrigoBorzasztó vékony lett Nicole Richiehttp://www.life.hu/ez-zsir/20140506-nagyon-vekony-lett-nicole-richie-es-kate-bosworth-is-borzasztoan-lefogyott.htmlBár állítása szerint rendesen eszik, a képek alapján ezt nehezen tudjuk elhinni.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.